Nábytek a doplňky za super ceny? Jedině od Pure home

Tagy:  byt, dům, interiér, design, domácnost, nábytek, místnost

Sponzorované odkazy:

Nábytek a doplňky za super ceny? Jedině od Pure home

Na bydlení a jeho styl je kladen stejný důraz jako na módu a pokud sledujete nejnovější trendy v oblékání a líčení, pak to pravděpodobně chcete mít i doma pěkné a útulné. Ovšem zatímco obměňování šatníku je poměrně snadnou záležitostí, interiér tak často měnit nelze. Jednak by vám to zabralo spoustu času a námahy, ale také peněz, což by bylo vlastně zbytečné. Interiér by proto měl být vždy maximálně nadčasový, harmonický, příjemný, zabydlený a prostě takový, abyste jej mohli právem nazvat domovem. A kde takové kousky vlastně pořídit? Podívejte se na e-shop PUREHOME.COM, kde si budete připadat jako v naprostém ráji.

Lidé při zařizování nebo rekonstrukci svých domovů velmi často myslí na to, aby měli multifunkční a krásnou kuchyni, prostornou sedací soupravu a samozřejmě neuvěřitelně pohodlnou postel. Na co ale zapomínají, jsou detaily, které dělají domov domovem a navíc vám usnadní každodenní fungování. Řeč je například o výběru a volbě osvětlení, které doma nesmí chybět a přesto jej mnozí často postrádají. Máte pocit, že je u vás doma nedostatek světla? Pak si pořiďte stylovou stojací lampu, která se bude dokonale vyjímat v jídelně, obývacím pokoji nebo třeba v předsíni. Tento krásný kousek z kovu pořídíte na e-shopu PUREHOME.COM za příjemných 4 566 korun.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Žádný byt nebo dům nebude nikdy působit příjemným a zabydleným dojmem, pokud budou jeho zdi zet naprostou prázdnotou. Pakliže nemáte dostatek fotografií z rodinného alba nebo jiných upomínkových předmětů, které byste na stěnu mohli či chtěli pověsit, pořiďte si romantický obraz, který je příjemný na pohled a do moderního interiéru krásně zapadne. Ideální volbou je například tento kousek, jež se v obývacím pokoji bude krásně vyjímat. Obraz v jarních barvách koupíte na e-shopu PUREHOME.COM za 8 799 korun.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Domov je vždy o detailech a drobnostech, které právě to vaše obydlí rozlišují od těch ostatních. Nechcete, aby vaše bydlení vypadalo jako z katalogu, kde chybí osobní věci a důvtip? Pak si pořiďte netradiční nápisy na zeď, které budou vystihovat majitele a navíc vás každé ráno rozesmějí. Co říkáte například na tento nápis nad postel, který je jasný, stručný a naprosto výstižný. Koupíte jej rovněž na e-shopu PUREHOME.COM, a to za super cenu 605 korun. V nabídce na nekonečná spousta nápisů, tak vybírejte a velebte svůj domov.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Součástí kuchyně je ve většině domácností samozřejmě také jídelní kout nebo dokonce samotná jídelna. Pakliže nejste zvyklí nebo nijak nepreferujete stolování v obývacím pokoji či na zemi, pak vám stůl a židle prostě nemohou chybět. Jídelna by měla být nejenom praktická a multifunkční, ale především nadčasová, aby se do vašeho bydlení hodila dnes, ale v ideálním případě i za pár let. Pakliže přemýšlíte, jaké židle si pořídit, vyberte si průhledný plast, který je moderním kouskem, jež si rozumí i se dřevem a kovy. Židle koupíte na e-shopu PUREHOME.COM od 2 999 korun za kus.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Článek Nábytek a doplňky za super ceny? Jedině od Pure home byl publikován 17. října 2015 v 00.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...