4 novinky do kuchyně, které vám usnadní vaření a pečení

Tagy:  vaření, pečení, příprava, pokrmy, jídelna, dochucovadla

Sponzorované odkazy:

4 novinky do kuchyně, které vám usnadní vaření a pečení

Naše prababičky si e svých skromných kuchyních musely vystačit s pár hrnci, plecháčky a dřevěnými vařečkami. Sice si vždy dokázaly skvěle poradit, ale také přípravou pokrmů strávily prakticky celý den a od plotny se nehnuly. Vy ale v dnešní době nemáte příliš času na celodenní vaření nebo pečení a nejspíš se stejně, jako většina lidí, snažíte v kuchyni trávit co nejméně času a ulehčit si práci, jak jen je to možné. Jak spojit potřebu uvařit a upéct pro celou rodinu a zároveň se věnovat práci, rodině a koníčkům? Obstarejte si tyto chytré kuchyňské pomocníky a rázem budete moci bát hned na několika místech na jednou.

Šlehá za vás

Dát jídlo na plotnu nebo jej strčit pohodlně do trouby je hračka, nicméně největší práci vám při každém vaření nebo pečení zabere právě ona příprava. Nakrájet, vyšlehat, uhnětat, pomazat… To všechno jsou činnost trvající mnohdy i hodiny. Potřebujete vyšlehat sníh s bílků a opravdu si neumíte představit tuto činnost dělat ručně svépomocí? Pak si obstarejte na eshopu CRATEANDBARREL.COM tohoto stylového robota, který celou práci odvede za vás. Kromě faktu, že vyšlehá vejde umí také vyšlehat smetanu, šlehačku, máslo a mnoho dalšího. Cena moderního a multifunkčního přístroje je skvělá, a to 8 344 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Vše pohromadě

Představte si obvyklou situaci, kdy krájíte potřebné suroviny na přípravu večeře a přitom potřebujete, aby zůstaly stále čerstvé a takzvaně neokorali. Jak tuto, zdánlivě zapeklitou situaci, vlastně vyřešit? Obstarejte si toto praktické prkénko s odkládacím prostorem a ochranným poklopem, pod který můžete uskladnit zeleninu, ovoce, maso nebo třeba brambory, které mají tendenci velmi rychle černat. zatímco budete dál nerušeně krájet nebo připravovat studenou omáčku, potraviny zůstanou celou dobu čerstvé. vymoženost koupíte na e-shopu NORDSTROM.COM již za senzačních 2 190 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Nejenom na sůl a pepř

Slánka a pepřenka jsou must have každé kuchyně a jídelny a opravdu málo kdo si bez nich dokáže představit stolování. Kromě tolik oblíbené soli a pepře však můžete při vaření a dochucování pokrmů používat i spousty dalších dobrot, které jídlu dodají zcela jiný rozměr. Řeč je o bylinkách, koření a také o sýrech, které se hodí na nespočet domácích pokrmů. Připravte si na stůl, vedle soli a pepře, také dózičku s chilli, kari, tymiánem nebo třeba parmazán. Mini dózy seženete na e-shopu CRATEANDBARREL.COM od 315 korun.

Autor: CRATEANDBARREL.COMAutor: CRATEANDBARREL.COM

Olej nebo ocet bez zdržování

Možná vám tato vymoženost nepřipadá příliš jako novinka, neboť ji doma již třeba máte, nicméně je dobré připomenout, že se během vaření opravdu netřeba zdržovat otevíráním lahviček s olejem, octem a jinými surovinami. Pořiďte si tyto praktické a navíc designově velmi krásné dózy a važte rychle a efektivně. Koupit je můžete na e-shopu THEHUT.COM již od 370 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek 4 novinky do kuchyně, které vám usnadní vaření a pečení byl publikován 28. září 2015 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...