Zakrývací plachty a stínící sítě

Tagy:  sítě, ploty, plachty, stínící sítě, krycí plachty

Zakrývací plachty a stínící sítě

Krycí plachty a stínící sítě mají všestranné využití. Plachty jsou nepromokavé a odolné vůči UV záření. K uchycení slouží oka, která jsou rozmístěna po celém obvodu plachty. Vybrat si můžete z několika typů a druhů plachet. Liší se nejen barevným provedením, ale také svou gramáží.

Krycí plachty

Zakrývací plachty mají všestranné využití a to nejen na zahradách a chalupách, ale také na stavbě, při rekonstrukci bytu, stavbě domu apod. Hodí se nejen na zakrytí bazénů, pískoviště, sena, střechy, ale také dřeva, nábytku, stavebních strojů a jiných velkých objektů. Plachty lze též využít v letním období jako podložky pod stan nebo jako nouzový přístřešek ve volné přírodě.

Výrobce plachet

Spolehlivým výrobcem plachet je společnost Plachty Štěpáník, která existuje již od roku 1995. Vybrat si můžete plachty jak v kamenném obchodě, tak na internetu v e-shopu, kde je dostupný stálý standardní sortiment plachet a reflexních vest. Firma Plachty Štěpáník nabízí kvalitní plachty na míru na přání každého zákazníka. Kromě toho se společnost zabývá výrobou stínících sítí na ploty z toho nejkvalitnějšího PE materiálu.
Pevné a nepromokavé plachty ochrání celou řadu věcí a dokonce ochrání váš majetek před nepříznivými vlivy počasí – vysoké teploty až do 85°C a mráz do –50°C, před deštěm a dokonce i odolávají kyselinám a alkáliím.

Stínící sítě

Stínící sítě na ploty jsou perfektní záležitostí zejména pro sportovce, kteří si potřebují připravit prostor na míčové hry nebo upravit tenisové kurty. Tento typ sítí je bezpečný neboť chrání před nebezpečným a zhoubným UV zářením. Stínivost je opravdu vysoká, dosahuje cca 90%.
Sítě mají zelenou barvu vyrobenou z PE vláken. Pokud je využijete jako ochranou síť na plot, mají snadné upevnění pomocí silonové šnůry a ok po okrajích. Ukotvení je spolehlivé a nemusíte se bát, že by vám i při tom největším větru ulétla. Stínící sítě a plachty jsou pevné, barevně stálé, ani to nejsilnější slunce nezmění jejich barvu.

Kvalita

Firma Plachty Štěpáník působí na českém trhu již 20 let a stále vyrábí spolehlivé, profesionální a kvalitní stínící sítě, zakrývací plachty, reflexní vesty atd.
Stínící sítě se dokonale postarají o soukromí na zahradách. Přirozená zelená barva sítí příjemně splývá s okolím a navíc je lehce manipulovatelná.

Stínící sítě se dají využít i na jiné věci než na sportoviště a ploty. Může se použít na zakrývání skleníků, zahradních přístřešků a dětských pískovišť. Nesnažte se ušetřit a koupit nekvalitní plachtu či síť. Investice se v tomto případě vyplatí. Kvalita hraje důležitou roli.

Článek Zakrývací plachty a stínící sítě byl publikován 19. září 2015 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...