Nový trend v bydlení? Zrcadlové skříně

Tagy:  skříň, komoda, stolek, interiér, zrcadlo, zrcadlový nábytek, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Nový trend v bydlení? Zrcadlové skříně

Trendy v bydlení se sice nemění tak často, jako v módě, nicméně přesto se objevují novinky, které uchvátí celý svět a jež jsou převratnou změnou v interiéru nebo exteriéru. Jednou jsou to plastové kuchyňské židle, které někteří milují a jiní nenávidí, potom jsou to kachlová kamna a letošní rok můžete s aplausem přivítat zrcadlové skříně a komody. Tento objev může na první pohled trochu děsit, nicméně pakliže si nepotrpíte na konvence a nebojíte se vybočit z řady, pak se zbavte nábytku z Ikea a pořiďte si zrcadlovou skříň, která se stane ústředním prvkem celého pokoje, ba dokonce celého bytu.

Foto: Nakup-nabytek.czFoto: Nakup-nabytek.cz
Foto: Nakup-nabytek.czFoto: Nakup-nabytek.cz

Návrat do minulosti

V posledních letech je velice žádoucí spojovat zdánlivě nekombinovatelné a nesourodé prvky, které spolu ve výsledky působí velmi harmonickým dojmem. Vidět to můžete například v módním odvětví, kdy začalo být zcela přirozené obléknout k elegantním šatům tenisky, stejně tak se kombinování prosadilo v oblasti bytového designu a architektury. Že k sobě starožitná komoda z 18. století a moderní sklo nejdou dohromady? Pak se můžete na vlastní oči přesvědčit, že je tomu přesně naopak. Skříň můžete koupit na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 44 340 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Výrazný noční stolek

Noční stolek je součástí ložnice, kterou většina lidí vůbec nevnímá a tak nějak opomíjí. Jedná se prostě o kus nábytku, který se vyjímá prakticky vedle postele a slouží k odkládání brýlí, novin a jiných drobností, které by vás rušili ve spánku a jež naopak potřebujete mít ráno po ruce. Napadlo vás ale někdy, že právě noční stolek může chytře rozbít nudu a šeď obyčejné ložnice? Je-li i vaše spací místnost beze stylu, pořiďte ji tento výrazný zrcadlový stolek, a to na e-shopu INSIDEAVENUE.COM za 26 915 korun.

Autor: INSIDEAVENUE.COMAutor: INSIDEAVENUE.COM

Zrcadlo na sto způsobů

Na zrcadlových plochách je krásné, že s nimi můžete všelijak pracovat, neboť v sobě odráží vše v jejich blízkosti. Čím více ohybů a řezů v zrcadle uděláte, tím více se bude prostor okolo něj jevit zajímavým. Při pohledu na tuto neobvyklou komodu s jinak jednoduchým tvarem, nabudete rázem pocitu, že se jedná o opravdu exkluzivní kousek, po kterém začnete prahnout. Taková komoda vzbudí rozruch v každé místnosti a dokonale se bude vyjímat v předsíni, která obvykle zeje prázdnotou. Pořídit ji můžete na e-shopu NEIMANMARCUS.COM za 32 877 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Nebojte se barev

Zrcadla jsou zpravidla bezbarvá, neboť se používají k jiným účelům, než je zvelebení klasického nábytku. Barevné zrcadlo, ve kterém se hodláte upravit nebo nalíčit by tak bylo jaksi nepraktické. Jakmile se ale jedná o estetickou vymoženost, ve fantazii se meze nekladou. Co byste řekli na barevný noční stolek nebo komodu, která je navíc opatřena o zrcadlové stěny? Přesně takovou můžete koupit opět na e-shopu NEIMANMARCUS.COM, a to již za 13 488 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COMFoto: Nakup-nabytek.czFoto: Nakup-nabytek.cz

Článek Nový trend v bydlení? Zrcadlové skříně byl publikován 10. srpna 2015 v 22.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...