Čím v létě zvelebit zahradu?

Tagy:  nábytek, exteriér, pozemek, zařízení, materiál

Sponzorované odkazy:

Čím v létě zvelebit zahradu?

Jakmile roztaje sníh, lidé mají spoustu práce s napravováním škod po mrazivé zimě. Trávník je třeba dát opět do kupy, zasadit nové květiny a pečlivě pečovat o ty, co těžké období přežily. Během jara se zahrada vzchopí a opět krásně rozkvete a nabude zcela jiných rozměrů, abyste si ji mohli náležitě užívat. pak ale přijde horké léto a vy můžete mít pocit, že vašemu pozemku něco chybí. Čím zahradu v letních měsících zvelebit, aby vypadala skvěle a vyla prospěšná pro vaše pohodlí a relaxaci? Těchto pár tipů vás jistě nadchne.

Jako v Karibiku

Pokud jste již měli to štěstí navštívit exotickou oblast se spoustou kokosových palem a nekonečně dlouhých písečných pláží, pak jste si dozajista vychutnávali ona vlažná rána a horká odpoledne v houpací síti, které jsou samozřejmostí těchto oceánských lokalit. Chcete si zavzpomínat na luxusní dovolenou nebo si jen odpočinout po náročném pracovním dni? Pak vám na zahradě nesmí chybět praktická houpací síť, o kterou se s ostatními členy rodiny budete prát. Tento kousek v mnoha barevných variantách koupíte na e-shopu NOVICA.COM za 2 960 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Odpočinek u bazénu

Pakliže jste si před lety vybudovali na zahradě bazén nebo si každoročně postavíte ten provizorní nafukovací, musíte myslet také na odpočinkovou zónu, kam se uchýlíte před nebo po koupání. Plastová lehátka jsou sice skladná a také levná, ale o pohodlí nemůže být řeč. Nebylo by proto o poznání lepší trochu zainvestovat a v horkých letních dnech relaxovat u bazénu v luxusním stylu? Podívejte se na nabídku e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde najdete pohodlná zahradní lehátka s praktickým polstrováním. Z tohoto modelu budete naprosto u vytržení a jeho cena se pohybuje okolo 6 000 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Provence dekorace

Nejenom v interiérech, ale i v exteriérech se čím dál častěji objevují nepřírodní materiály jako je sklo, kov nebo plast. Nábytek je vyhotoven v křiklavých barvách, které na sebe strhávají zbytečně mnoho pozornosti. Nebylo by ale lepší, navrátit se k přírodním kořenům a zahradu si zařídit tak, aby spolu jednotlivé kousky krásně ladily? Skvělým typem je například inspirace italským provence stylem, který je nadčasový, tudíž moderní jak dnes, tak za desítky let. Pořiďte si tyto keramické květináče na e-shopu NEIMANMARCUS.COM, kde vás kus přijde na 1 233 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Myslete na děti

Pokud jste již rozvětvenou rodinou, kterou těší malé ratolesti, pak jistě velmi dobře víte, že se většina vašeho času a vlastně všeho točí okolo nich. I interiér a vnějšek domu jste museli přizpůsobit jejich bezpečí a pohodlí a jistě nechybí ani pískoviště či skluzavky, kde se potomci snadno zabaví i bez vaší pomoci. Co jim na zahradu obstarat ještě další příjemný kousek, a to v podobě lavice, na které mohou odpočívat nebo svačit. Na e-shopu SAKSFIFTHAVENUE.COM najdete tento veselý kousek z masivu se zvířátky, a to za skvělých 3 400 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUE.COMAutor: SAKSFIFTHAVENUE.COM

Článek Čím v létě zvelebit zahradu? byl publikován 8. srpna 2015 v 18.00 v rubrice Nábytek a Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...