Bydlení podle znamení zvěrokruhu

Tagy:  byt, dům, nemovitost, design, interiér, zvěrokruh, místnost

Sponzorované odkazy:

Bydlení podle znamení zvěrokruhu

Při zařizování bydlení většina lidí myslí v první řadě na účelnost a design vybavení. Kuchyňská linka by měla být nejenom prostorná, ale také plná multifunkčních spotřebičů, obývací pokoj musí vlastnit pohodlnou sedací soupravu a jak jde o koupelnu, ideálně by měla mít sprchový kout i vanu. Ve svém příbytku se chce zkrátka každý cítit co nejlépe, proto není divu, že apeluje na prostor, funkčnost a poslední trendy. I přesto všechno se však ve své bytě nebo domě nemusíte cítit vždy komfortně a příjemně. Co takhle si bydlení zařídit dle znamení zvěrokruhu?

I když možná na charakteristiky jednotlivých znamení zvěrokruhu příliš nevěříte, zkuste jim věnovat trochu pozornosti a následující tipy použít jako jakési vodítko, které vám zařizování interiéru může značně usnadnit.

Beran

Berani jsou známí svojí oblibou ve velkých a světlých prostorách, proto není divu, že touží po místnostech se spoustou oken a světlých teplejších barev. Co se materiálů a vybavení místností týče, rozhodně preferují přírodní prvky jako je dřevo a kámen. Umělou hmotu v bytě berana nenajdete.

Býk

Býky lze rozdělit na dvě skupiny. Jedni preferují luxus, lesklé materiály a moderní technologie, ti druzí zase přírodní materiály, porcelán a květiny ve všech pokojích. Jestli do nějaké místnosti investují všechny své úspory, pak je to koupelna a prvotřídní kuchyně.

Blíženci

Jakmile vejdete do bytu blížence, okamžitě si všimnete spousty věcí, které vám budou připadat naproste nepodstatné a zbytečné. Blíženci mají tendence zařizovat bydlení dle svých zájmů a snadno se vrhají do barevných a někdy nesourodých kombinací.

Autor: Stephen ThomasAutor: Stephen Thomas

Rak

Rak je odjakživa zaměřen na rodinu a budování rodinného krbu, proto není divu, že jeho bydlení není volnomyšlenkářské, ale naopak může působit usedlým dojmem. Raci milují starožitnosti, ale také rustikální styl, který je nadčasovou záležitostí.

Lev

„Můj dům, můj hrad“. Asi tak by své bydlení charakterizoval každý lev, který si svůj příbytek zařizuje jako svoji pýchu a chloubu. Lvi se totiž velmi rádi obklopují luxusem a všem, co by odráželo jejich úspěch a dobré finanční zázemí. Ve velikých pokojích proto nechybí luxusní elektronika a nábytek, ale také sběratelské kousky za spousty peněz.

Panna

Panny jsou ve své podstatě velmi skromné, což se také odráží na jejich bydlení. Nepleťte si ale skromnost se zanedbáváním nebo nezájmem o design. Panny dokáží dokonale používat starý nábytek, restaurovat, přizpůsobovat a mají skvělý cit pro dokonalost a pečlivost.

Váhy

Jestli má některé znamení opravdový cit pro design a zařizování interiéru, pak jsou to rozhodně váhy. Rády se obklopují těmi nejmodernějšími kousky a snadno dokáží rozpoznat, co je na trhu tím nejkvalitnějším a nejlepším zbožím. V jejich obydlích pak nechybí moderně zpracované dřevo, sklo a kovy.

Štír

Štíři při zařizování bydlení myslí spíše srdcem, než-li hlavou a tak není divu, že je jejich obydlí jedním velikým experimentem. Nebojí se sáhnout po výrazných motivech a kombinovat zdánlivě nekombinovatelné. To ovšem neznamená, že by neměli cit pro estetiku, ba naopak, bydlení štíra může být velmi inspirující.

Střelec

Střelec je typicky praktickým znamením, které je doslova mistrem v zařizování úložných prostor. I sebemenší byt promění v úchvatné místo a nešetří přitom barvami a kreativním duchem.

Kozoroh

Zařizování bytu nebo domu s kozorohem nebude nikdy snadné. Toto znamení totiž preferuje strohost, jednoduchost a studené materiály i barvy. Pokud si budete chtít prosadit výraznější tapetu nebo dokonce květiny, pravděpodobně nepochodíte.

Vodnář

Vodnář je typickým svobodomyslným znamením, které upřednostňuje zajímavé kreace a nevšední design. Dokáže stylově zkombinovat retro, moderní futurismus a starožitné prvky dohromady tak, že už nebudete chtít bydlet jinde.

Ryby

Pro ryby je naprosto typická výtvarná stránka, kterou se snaží do svého bydlení promítnout. Nejraději by si veškerý nábytek sami vyrobily a co u nich doma opravdu nenajdete, jsou plasty, kovy ani sklo.

Autor: GatsbyAutor: Gatsby

Článek Bydlení podle znamení zvěrokruhu byl publikován 3. srpna 2015 v 21.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...