Klimatizace vám pomůže od nepříjemných veder

Tagy:  klimatizace

Klimatizace vám pomůže od nepříjemných veder

Být v prostředí, kde se dá normálně fungovat a dýchat je mnohem příjemnější než nehybně sedět a cítit, jak vám pot stéká po těle. Horké, někdy až tropické letní dny, přímo volají po klimatizaci. Co říkáte na elegantní a inteligentní klimatizaci Daikin Emura?

Vyhněte se horku u vás doma

Člověk se cítí nejlépe, když se pohybuje v prostředí, kde je 21 až 24 stupňů. Vyšší nebo nižší teplota na lidský organismus působí negativně. Pokud přijdou vlny letních veder je ve většině domácností těžké žít. Padne na vás únava, nechce se vám nic dělat, špatně se vám dýchá, potíte se, jste podráždění a špatně spíte. Až přijdou vedra a vy budete doma trpět, vzpomeňte si, že tuto situaci můžete řešit pomocí klimatizační jednotky. A jestli chcete přístroj, který je inteligentní a navíc dobře vypadá volte Daikin Emura.

Proč klimatizaci Daikin?

Tato klimatizace se může pochlubit mnoha plusy. Začněme jejím designem. Daikin Emura se pyšní jedinečným elegantním designem, za který dostala dokonce ocenění Reddot Design Award 2014. Věřte, že tato klimatizace nebude ve vašem domově překážet. Stane se jeho součástí a designovým prvkem. Za elegantním designem se skrývá inteligentní systém s inovativními funkcemi. Spotřeba energie je ve srovnání s klasickými klimatizacemi mnohem nižší a navíc vás Daikin Emura překvapí velmi nízkou hlučností.

zdroj: daikin.czzdroj: daikin.cz

Tato klimatizační jednotka se vyrábí v České republice, proto splňuje veškeré technické normy a nároky evropských uživatelů. Fotokatalytický filtr odstraní prachové částice a zajistí tím čistý vzduch. Nemusíte se bát umístit tuto klimatizaci ani do větších prostor díky 3D průtoku vzduchu, který zaručí rovnoměrnou cirkulaci. Přístroj disponuje několika režimy. Jedním z nich je noční režim, který šetří energii. Šetřit energii bude jednotka i v případě, že v místnosti zrovna nikdo nebude, což zajistí inteligentní režim. A díky komfortnímu režimu se vyhnete průvanu.

Úvodní obrázek: daikin.cz

Článek Klimatizace vám pomůže od nepříjemných veder byl publikován 25. července 2015 v 00.15 v rubrice Dům a Byt. Autorem článku je Nikol Havlatová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...