Trendy kočičí povlečení pro děti malé i dospívající

Tagy:  bydlení, interiér, domácnost, doplňky, nábytek, dekorace, nakupování, děti

Sponzorované odkazy:

Trendy kočičí povlečení pro děti malé i dospívající

Pakliže je tomu už nějaký ten pátek, co jste se rozhodli založit rodinu a rozmnožit se o dalšího člena, pak jistě víte, jak dokáží být děti náročné. Z počátku si vystačí s hračkami a stavebnicemi, poté objeví módní svět a než se nadějete, chtějí mít pokojíček minimálně tak krásný, jako je zbytek vašeho domu. Vám pak nezbude, než se jejich přáním podřídit a obstarat jim takové kousky, které jejich dětskou duši uspokojí. Chcete-li svým ratolestem udělat radost a opět jejich pokoj zvelebit, pak jim pořiďte trendy povlečení, která potěší ty nejmenší, ale i děti dospívající. A že nevíte, kde je sehnat? Nechte se inspirovat a nakupujte na e-shopech ještě dnes.

Co děti rozhodně milují, jsou všechny možné postavičky z pohádek a animovaných filmů a nejraději mají ty, kteří se objevují v jejich oblíbených pořadech. Jakmile jsou děti malé, pořizujete jim vše, kde je krteček, Bořek stavitel, medvídek Pú a mnoho dalšího, jakmile však trochu povyrostou, musíte myslet také na fakt, že sledují jiné pohádky a preferují jiné postavičky. Pokud si nejste jisti, co svému pokladu pořídit, zaměřte se na animovaná zvířátka, se kterými vedle nikdy nešlápnete. Kluky i holky jistě potěší například toto povlečení, které můžete sehnat v holčičím růžovém a fialovém provedení, pro kluky pak bude nejlepší volbou šedá, modrá nebo zelená. Povlečení seženete na e-shopu WAYFAIR.COM již za 2 999 korun.

Autor: WAYFAIR.COMAutor: WAYFAIR.COM

V posledních letech se do módy opět dostávají animované japonské filmy a pohádky, které jsou od těch evropských a amerických zcela odlišné. Typické manga postavičky mají veliké oči, které působí neuvěřitelně roztomilým dojmem. A asi právě proto je děti tolik milují. Pakliže i ty vaše ratolesti sledují japonské pohádky, pořiďte jim povlečení s těmito vtipným barevnými motivy, které se do dětského pokojíčku velmi hodí. Toto povlečení můžete zakoupit na e-shopu AMAZON.COM za 2 570 korun.

Autor: AMAZON.COMAutor: AMAZON.COM

Pakliže máte doma pouze menší děti, jistě jim uděláte radost prakticky jakýmkoliv barevným povlečením, které je veselé a potěší, nicméně větší děti, především pak teenageři, mají zcela jiná přání a tužby, proto v jejich případě na barevné ložní prádlo, které působí dětským dojmem, raději ihned zapomeňte. A na co se v případě dospívajících adolescentů tedy ideálně zaměřit? Rozhodně nic nezkazíte černobílou kombinací, která skvěle ladí se dřevem, ale i s čistým bílým nábytkem. Černobílé povlečení můžete zakoupit na e-shopu MODCLOTH.COM za 1 999 korun.

Autor: MODCLOTH.COMAutor: MODCLOTH.COM

Další dobrou volbou jsou také kombinace přírodních barev spolu s barvami nenápadnými, které splynou s celkovým interiérem a v místnosti tak nebudou působit jako, lidově řečeno, pěst na oko. Toto kočičí povlečení koupíte na e-shopu KOHLS.COM za 3 999 korun

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Článek Trendy kočičí povlečení pro děti malé i dospívající byl publikován 5. června 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...