4 tipy na jarní zahradní vychytávky

Tagy:  jaro, odpočinek, relaxace, gril, stoly, slunečník nábytek, květiny, rostliny

Sponzorované odkazy:

4 tipy na jarní zahradní vychytávky

Jaro se konečně přihlásilo o slovo a nepříjemná vleklá zima je snad pro letošek nadobro pryč. Jak to tak na jaře bývá, lidé mají automaticky tendence podnikat výlety a také trávit všeobecně více času venku. Pokud máte to štěstí a vlastníte zahradu, terasu nebo alespoň balkon, na kterém si můžete pochutnávat na své ranní kávičce, podívejte se na aktuální jarní vychytávky, které vám čas na pozemku zpříjemní a navíc vám umožní upravit záhony a trávu, které po zimě dostaly pořádně zabrat.

Každý, kdo vlastní zahradu nebo alespoň kus nějakého pozemku moc dobře ví, kolik je s obděláváním takového kusu vlastnictví práce. O to příjemnější potom je, moct si v klidu sednout a vychutnat si kýžený odpočinek a klasické nic nedělání. také rádi trávíte čas na zahradě a milujete chvíle, kdy přijdete domů ze zaměstnání a můžete si sednout ven a odpočívat? Pak vám rozhodně nesmí chybět praktický slunečník, díky kterému se nespálíte a budete relaxovat ve stínu a v poklidu. Cena tohoto slunečníku je na e-shopu NOVICA.COM 1 244 korun.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Spousta lidí nevlastní zahradu jenom kvůli lenošení a proto, aby měla vlastní klid a soukromí. Najdou se také tací a není jich zrovna málo, kteří milují zahradničení, které se stalo jejich hlavním koníčkem a největší vášní. Také se hrdě řadíte k nadšeným zahrádkářům a sázení květinek je vaše radost? Pak vám rozhodně nesmí chybět praktická sada na okopávání záhonků a sázení stromků, neboť pouze ruce vám v tomto případě nepomohou. Tuto sadu koupíte na e-shopu LUISAVIAROMA.COM za 999 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Květiny jsou samozřejmě nedílnou součástí každé zahrady, nicméně nikde není dáno, že se musí nacházet pouze na skalkách nebo v záhonech. Pakliže si chcete pořídit květiny, které jsou buď náročnjší na údržbu nebo takové, které vám budou dělat ozdobu ve vaší blízkosti, obstarejte si sázené rostliny v květináčích, které můžete libovolně přemisťovat a manipulovat s nimi dle libosti. Pořídit je můžete například na e-shopu NEIMANMARCUS.COM, a to již od skvělých 899 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Když se řekne jaro a zahrada, spousta lidí si automaticky, na místo květin a zahradničení, vybaví grilování s přáteli nebo rodinou. Tento způsob stolování a trávení volných odpolední a večerů, se stal velmi populární zálibou, která baví mladé, starší a dokonce i seniory nebo děti. Není nad to, dopřát si chutný oběd nebo lehkou čerstvou večeři na zahradě či balkonu. A právě k tomu vám dopomohou stylové grily. Pakliže nemáte dostatek prostoru nebo chcete grilovat na stole, obstarejte si tuto vychytanou variantu miniaturního grilu, který je rychlý, chytrý a navíc neuvěřitelně úsporný a skladný. Pořídit jej můžete na e-shopu THEHUT.COM za 2 640 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek 4 tipy na jarní zahradní vychytávky byl publikován 29. dubna 2015 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...