Květinový dekor, který interiéru sluší!

Tagy:  květinové dekorace, doplňy, bydlení, byt, dům, interiér, design

Sponzorované odkazy:

Květinový dekor, který interiéru sluší!

Když se řekne jaro, většina lidí si samozřejmě automaticky vybaví spoustu barev a rostlinné prvky, které jsou pro toto roční období, kdy všechno kvete a příroda se opět probouzí k životu, naprosto typické. Stejně jako šatník, i bydlení potřebuje čas od času změnit nebo alespoň částečně oživit, k čemuž vám snadno pomohou bytové dekorace, které nemusejí být drahé a přitom na sebe strhnou veškerou pozornost a vy budete mít pocit, že se nacházíte ve zbrusu novém bytě. Nechte se inspirovat aktuálním ročním obdobím a vsaďte na květinový dekor, který interiéru jednoduše sluší.

Svíčky nikdy neomrzí

V každém bytě nebo domě by se rozhodně měly objevovat svíčky, kterou jsou jakousi základní dekorací. Existuje nepřeberné množství, kdy jedny představují pouze čajovou variantu do vonných lamp nebo svícnů, pak jsou zde svíčky gelové, pryskyřicové a podobně. Co se velikosti týče, sehnat můžete i takové, které budou sahat do jednoho metru. Ty jsou ideální opravdu jako bytová ozdoba, nikoli pro pálení. Pakliže si chcete pořídit svíce s květinovým motivem, podívejte se například na e-shopu ZGALLERIE.COM, kde najdete i kousky v trendy metalických barvách. Cena jedné svíce se pohybuje okolo 213 korun.

Autor: ZGALLERIE.COMAutor: ZGALLERIE.COM

Kvetoucí strom nejenom na zahradě

Na jaru je krásné především to, jak vše kvete, voní a svět je najednou barevnější, optimističtější a plný energie. Pakliže máte svou vlastní zahrádku, jistě se již můžete kochat pohledem na pomalu pukající stromy, které budou co nevidět kvést. Pokud tomu tak není a vám tato „drobnost“ schází, pořiďte si stylovou dekoraci v podobě nádherného kvetoucího stromu, který se skvěle hodí do prostornějšího obývacího pokoje. Můžete-li si dovolit takto hýřit prostorem, podívejte se na e-shopu designerské společnosti LAMPSPLUS.COM a vyberte si třeba tento romantický model za 4 312 korun.

Autor: LAMPSPLUS.COMAutor: LAMPSPLUS.COM

Koupelna v tónech růžové

Při pořizování nejrůznějších bytových dekorací se většina lidí úzce zaměřuje na obývací pokoj, jídelnu a kuchyni, zkrátka na společenské místnosti, přičemž zapomínají také na ložnici nebo koupelnu, které jsou samozřejmě součástí bytu a proto by neměly být opomíjeny. Máte-li koupelnu zařízenou ve studenějších tónech, můžete mít často pocit chladu a nepříjemného nepohodlí. To ovšem můžete velmi snadno a rychle změnit, například pomocí chytrého závěsu k vaně, který je jednak praktický a navíc skvěle vypadá. Tento kousek s květinovým motivem seženete na e-shopu CAFEPRESS.COM za skvělých 1 555 korun.

Autor: CAFEPRESS.COMAutor: CAFEPRESS.COM

A co květy v kuchyni?

Také máte kuchyňské nádobí v bílé nebo krémové barvě, jako většina populace? Pak rozhodně nikterak nevybočujete z řady, ale svoji návštěvu během obědu rozhodně nepřekvapíte. Nebylo by lepší, pozvednout každé stolování na vyšší úroveň a i snídani si náležitě užít? Nezapomínejte, že jíte i očima, proto je kultura stolování a estetika nesmírně důležitá. Obstarejte si například tuto krásnou a exkluzivní sadu nádobí s rostlinným motivem, kterou pořídíte za 1 940 korun, a to jedině na e-shopu PUREHOME.COM.

Autor: PUREHOME.COMAutor: PUREHOME.COM

Článek Květinový dekor, který interiéru sluší! byl publikován 15. dubna 2015 v 21.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...