5 tipů na vychytávky pro dokonalou snídani

Tagy:  nádobí, vaření, pečení, kuchyně, stolování, jídlo

Sponzorované odkazy:

5 tipů na vychytávky pro dokonalou snídani

Snídaně by měla být vždy základem každého dne, a to nejenom proto, že dokáže dokonale nastartovat metabolismus a dodat potřebnou energii, ale také proto, že během ni můžete trávit, jakožto rodina, společné chvíle, povídat si a těšit se ze společně strávených chvil. Pakliže si rádi uděláte na pořádnou snídani dostatek času, milujete přípravu vaflí, lívanců nebo míchaných vajíček a cereálie s mlékem nejsou nic pro vás ani vaši rodinu, podívejte se na kuchyňské novinky, díky kterým připravíte chutnou a skvěle vypadající snídani každý den.

Velmi oblíbenou snídaňovou pochoutkou jsou tousty, kterými neurazíte prakticky nikoho a nikdy. Tento druh pečiva je vděčnou variantou, kterou poměrně rychle a snadno připravíte v podobě slané i sladké varianty. Chcete-li si s tousty k snídani nebo i k odpolední svačině trochu vyhrát, pořiďte si tuto stylovou a vtipnou novinku z ASOS, díky které budou tousty plné lásky a překvapení. Doplněk pořídíte na stejnojmenném e-shopu za 150 korun.

Autor: ASOSAutor: ASOS

Probudit se v brzkých ranních hodinách a navíc po náročné noci, nemusí být vždy jednoduché a už vůbec ne příjemné. Pakliže musíte svůj den začínat šálkem kávy nebo silného černého čaje, pak si pořiďte charakteristický a vtipný hrníček, díky kterému se ráno alespoň upřímně zasmějete. Skvělou volbou jsou například nové hrníčky z kolekce Alex Clark, ve kterých se jistě najdou i děti nebo teenageři. Jeden hrníček vás na e-shopu THE HUT vyjde na 225 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Pakliže, alespoň o víkendech, snídáte ve velkém stylu, kdy váš stůl připomíná spíše švédské stoly známé hlavně z dovolených, pak vám jistě nesmí chybět spousta drobného nádobí na nejrůznější pomazánky, džemy, cereálie, musli, máslo a podobně. Pro takové účely si ideálně obstarejte sadu praktických mističek, ze kterých se jídlo snadno nandavá a které navíc vypadají velmi dobře. Skvělou volbou je například kolekce tyrkysových misek z jarní kolekce od CRATEANDBARREL, kterou pořídíte na stejnojmenném e-shopu za 425 korun.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Během snídaně se samozřejmě neobejdete bez talířů, díky kterým je stolování a především samotné jídlo příjemnější a praktičtější. Než abyste měli každý člen rodiny odlišný druh nádobí, pořiďte pro celou rodinu trendy sadu, která je navíc ve tvaru srdce. Každý talíř je jiné barvy, ač je z totožné kolekce. Na své si tak přijde každý a děti budou mít radost, že si mohou vybrat barvu, která je jím nejbližší. Sadu talířů, nejenom na snídani, pořídíte na e-shopu MODCLOTH za super cenu 1250 korun, a to za 6 kusů.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

Nemůže vám při snídani chybět něco sladkého, čímž nastartujete svůj dlouhý den a co vám dodá dostatek energie? pak zapomeňte na kupované bábovky a koblihy a raději si sladkost připravte sami doma, neboť jedině tak vám bude doopravdy chutnat. Pořiďte si menší Cupcake Maker, který vám, během několika minut, vyrobí vynikající domácí muffiny, na kterých si pochutná celá rodina. Koupíte jej na e-shopu THE HUT již za skvělých 685 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Článek 5 tipů na vychytávky pro dokonalou snídani byl publikován 20. března 2015 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...