6 netradičních pohovek, které mají své kouzlo

Tagy:  sedací souprava, sedačka, interiér, byt, dům, bydlení, design, nakupování, nábytek

Sponzorované odkazy:

 6 netradičních pohovek, které mají své kouzlo

V každém, byť sebemenším bytě, by se měla objevit alespoň menší pohovka, která uvítá jakoukoliv návštěvu nebo vám umožní si odpočinout po namáhavém dni a užít si relaxaci s oblíbenou knihou nebo při sledování napínavého filmu. Většina domácností se ve výběru sedací soupravy, křesel nebo lenošek drží při zemi a raději vybírá střídmější varianty, které neurazí, ale také nenadchnou. Už máte dost nevýrazných šedých, béžových a nic neříkajících hnědých odstínů? Pak se podívejte na 6 pohovek, které by vás ve vašem interiéru rozhodně nenudily.

V případě, že jste byli doposud ohledně barev v bytě či domě opatrnější, pak nastal okamžik pro změnu. Nemusíte nutně malovat a měnit podlahové krytiny, což by bylo náročné jak finančně, tak především časově, bohatě vám totiž postačí pořídit si stylovou pohovku, která se stane hlavním prvkem celé místnosti. Pohovka s polstrováním v trendy hořčicovém odstínu si skvěle rozumí s bílou, ale také s přírodními materiály jako je dřevo či kámen. Takový model váš nudný interiér jistě uvítá. Pohovku můžete zakoupit na e-shopu FINNISHDESIGNSHOP za 44 199 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Toužíte ve svém příbytku po něčem opravdu exkluzivním a nadčasovém, co bude moderní dneska, ale také za deset let? Pak je jednoznačnou odpovědí pravá kůže. ta se hodí prakticky do každé místnosti a nutno podotknout, že se její kvalitě žádný jiný materiál nevyrovná. Sedací soupravy čelí dennodenně opotřebování, proto volte takové povrchy, které mají jistou životnost. Pohovka z nové kolekce od CRATEANDBARREL je v trendy odstínu a navíc z lesklé kůže, která je vrcholem luxusu. Pohovku pořídíte na stejnojmenném e-shopu za 97 935 korun.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

V posledních letech je opět velmi žádoucí takzvaný námořnický styl, který se dokonale hodí pro domy, kde převládá dřevo a světlé odstíny. Takový interiér navozuje komfortní a uvolněnou atmosféru plážového domu, který nezná stres ani nervozitu. Pokud jste se v takovém bydlení shlédli, pořiďte si tuto pruhovanou pohovku, která do obývacího pokoje tohoto rázu dokonale zapadne Pořídit ji můžete na e-shopu OUTTHEREINTERIORS za 28 199 korun.

Autor: OUTTHEREINTERIORSAutor: OUTTHEREINTERIORS

Chybí ve vašem bytě nebo domě výraznější barvy a vy máte tak trochu pocit, jako by interiér trpěl depresí? Pak do svého příbytku vžeňte optimismus a veselí a pořiďte si tuto stylovou pohovku v bohémském stylu, která je nejenom trendy, ale také velmi pohodlná. Růžová barva osvěží mdlé tóny a vzhledem k blížícímu se jaru, budete mít hned lepší náladu. Pohovku pořídíte na e-shopu ONEKINGSLANE za 16 890 korun.

Autor: ONEKINGSLANEAutor: ONEKINGSLANE

Hitem posledního roku byly metalické odlesky, které se hojně vyskytovaly nejenom ve výlohách módních butiků a obchodních domů, ale také v designových obchodech. Měděné lampy, zlaté talíře, stříbrné podnosy a mnoho dalšího. To všechno se v bytě může objevit a pokud máte rádi metalické odstíny ve velkém, obstarejte si tuto zajímavou semišovou pohovku, která splňuje všechna kritéria tohoto trendu. Pořídit ji můžete na e-shopu SWEETPEAANDWILLOW za 39 195 korun.

Autor: SWEETPEAANDWILLOWAutor: SWEETPEAANDWILLOW

Pakliže si budete pořizovat novou sedací soupravu, rozhodně nezapomeňte i na malé taburetky pod nohy, které uleví bolavým končetinám a v jiných případech poslouží skvěle jako stolička nebo odkládací plocha. Pakliže nechcete shánět pohovku a zvlášť i taburetky, které by k ní pasovaly, obstarejte si tuto variantu, která je skvělým řešením dva v jednom. Komplet můžete zakoupit na e-shopu ONEKINGSLANE za 33 030 korun.

Autor: ONEKINGSLANEAutor: ONEKINGSLANE

Článek 6 netradičních pohovek, které mají své kouzlo byl publikován 7. března 2015 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...