Nestárnoucí nádobí? Skleněné!

Tagy:  sklo, skleněné nádobí, kuchyně, sada, nakupování, eshop

Sponzorované odkazy:

Nestárnoucí nádobí? Skleněné!

Sklo není v bytovém interiéru žádným nováčkem, ba naopak se v bytech a domech objevuje již spousty let. Když opomeneme fakt, že se bez skla neobejdou okna či například dvířka od koupelnových polic nebo kuchyňské linky, najde sklo své využití také v útrobách linky, a to v podobě nádobí. Skleněné nádobí je nejenom praktické, ale také exkluzivní a rozhodně se za něho nemusíte stydět, pokud vás překvapí nečekaná návštěva nebo pokud plánujete pozvat přátele na večeři. Máte pocit, že by vaše kuchyňské vybavení potřebovalo trochu obnovit? Pak načerpejte inspiraci a pořiďte si zbrusu nové skleněné kousky, které se budou dokonale vyjímat jak v dřevěné, tak ve zbrusu nové a moderní kuchyni.

Sklo v kuchyni rozhodně nemusí být nudné a jednotvárné. Pakliže vás již nebaví používat klasické průhledné sklenice a talíře, které vidíte na každém rohu a doma je vlastní prakticky každý, obstarejte si trochu zajímavější variantu, a to v podobě foukaných sklenic z matného a zdobeného skla, které je originální a nadčasové. Podívejte se například na exkluzivní kolekci značky FLAMANTSHOP, která nabízí čtyřdílné sady již od 1 199 korun.

Autor: FLAMANTSHOPAutor: FLAMANTSHOP

Pokud holdujete vínu a co večer si s partnerem pochutnáte na kvalitním červeném nebo bílém moku, pak vám doma nesmějí chybět sklenice na víno. Ty se vyznačují oválnějším tvarem a také vysokou nohou, díky které lze víno pít s jakousi noblesou. Chcete-li být i v oblasti kuchyňského nádobí trochu kreativní, vystupte ze zaběhlých konvencí a obstarejte si stylové sklenice v netypickém tvaru i barvě, které najdete jedině na e-shopu společnosti CRATEANDBARREL. Jedna sklenice vás vyjde na 599 korun, přičemž si můžete vybrat z několika atraktivních variant.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Není sklo jako sklo a rozhodně ne každý kousek musí být průhledný a působit křehkým dojmem. Pakliže máte na kuchyňské lince nebo na stole obvykle mísu s ovocem či například s ořechy, vyměňte ji za tuto stylovou variantu, která je nejenom moderní a originální, ale také velmi praktická. Jednak ji lze použít jako klasickou misku a navíc do jejích útrob schováte i jiné pochutiny. Mísa je vyrobena z kvalitního tlustého zabarveného skla, proto se jen tak nerozbije a vydrží vám dlouhé roky. Cena mísy je na e-shopu FINNISHDESIGNSHOP 2 595 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Sklo si, mimo jiné, skvěle rozumí také s kovem, který se do moderních kuchyní neuvěřitelně hodí. Kromě klasických misek a talířků každý potřebuje také jakousi party sadu, do které efektivně nasypete drobné zobání a pochutiny k vínu nebo k pivu. Pořiďte si například tuto trendy sadu mističek na kovovém podstavci, kterou lze využívat mnoha způsoby. Pořídit ji můžete na e-shopu BLOOMINGDALES, a to již za senzačních 905 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Sklo má nespočet podob, přičemž jednu atraktivnější, než druhou. Naprosto dokonale vypadá také v případě, kdy jej nechcete nechat jen tak jednotvárné a nudné, ale naopak se rozhodnete pro barevnější či zdobnější variantu. Co říkáte například na malované talíře a misky, které se hodí do veselých kuchyní, kde spolu stoluje celá rodina, včetně malých dětí, které se z rostlinných nebo zvířecích motivů na nádobí, jistě potěší. Talíře pořídíte na e-shopu nebo přímo v prodejnách společnosti CRATEANDBARREL, a to za 120 korun za kus.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Článek Nestárnoucí nádobí? Skleněné! byl publikován 3. března 2015 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...