Horké nápoje v pohodlí domova - 6 tipů, jak na to!

Tagy:  nádobí, čaj, káva, horká čokoláda, horké nápoje, stolování, posezení, hrnky, konvice

Sponzorované odkazy:

Horké nápoje v pohodlí domova - 6 tipů, jak na to!

Studená a mnohdy i mrazivá zima nás nutí se zdržovat spíše v uzavřených prostorách, obzvláště pak ve večerních hodinách, kdy pobyt venku není zrovna příjemný. Není nad pocit, kdy přijdete unavení z práce a z vymrzlého autobusu a můžete se naložit do vany nebo si dopřát trochu toho chutného horkého a lahodného moku, který vám hned zpříjemní náročný den. Chcete si kávu, horkou čokoládu nebo třeba čaj udělat v pohodlí domova a přitom si připadat jako v kavárně? Máme pro vás hned několik tipů, jak si takový zážitek zpříjemnit.

Stylová konvice je základ

Rychlovarná konvice je vymožeností, která dnes již nechybí snad v žádné domácnosti. Jednak vám usnadní spoustu práce a navíc ji pořídíte opravdu za pár korun. Mějte však na paměti, že i taková drobnost by měla mít jisté parametry. Ideálně si vyberte nerezovou variantu, která vodu rychleji uvaří a také ji udrží déle teplou. A zapomenout nesmíte ani na fakt, že rychlovarná konvice obvykle stojí na kuchyňské lince, kde je stále dobře vidět, a proto by měla nějak vypadat. Na e-hopu THEHUT pořídíte stylové a velmi moderní rychlovarné konvice v mnoha barvách a za super ceny.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Vychutnejte si kávu s partnerem

Pokud jste svého partnera celý den neviděli, pak s ním, po příchodu domů, budete chtít jistě strávit nějakou tu společnou chvilku. Obstarejte si pro něho a pro vás stylové hrnečky se srdíčky, díky kterým vám káva nebo lahodný aj bude chutnat jistě o něco více. Pořídit je můžete na e-shopu OLIVERBONAS, a to za 370 korun za kus.

Autor: OLIVERBONASAutor: OLIVERBONAS

Zážitek z kvalitní kávy

Na kvalitě vybrané kávy samozřejmě záleží a jistě vám pravá italská, čerstvě mletá pochoutka bude chutnat o poznání více, než rozpustné Nescafe, o tom není sporu. Nicméně na pořádné espresso jako z kavárny budete potřebovat také dobrý kávovar, který celou práci odvede za vás, a to naprosto excelentním způsobem. Poříďte si například tuto nerezovou novinku od značky WESTELM. Stroj se rychle zahřeje, připraví kávu a ještě vám našlehá mléčnou pěnu, pro přípravu cappuccina. Pořídíte jej již za 6 999 korun.

Autor: WESTELMAutor: WESTELM

Ideální varianta pro nedostatek času

Nemáte nikdy příliš čas si v klidu sednout a vypít si čaj? Pak si pořiďte tento stylový termohrnek, urený přímo pro sypaný kvalitní čaj. Do jeho útrob nasypete oblíbenou sušenou čajovou směs, zalijete vodou a po vylouhování vnitřek nádoby vyndáte, přičemž vám zbude vynikající lahodný nápoj, který zůstane horký i několik hodin. Díky tomu si můžete doma dělat všechny potřebné práce, aniž byste se ochudili o dobré pití. Termohrnek pořídíte na e-shopu CONNOX za 690 korun.

Autor: CONNOXAutor: CONNOX

Sada pro čajový dýchánek

Čas od času si s kamarádkami uděláte příjemné odpoledne u vás doma a dopřejete si domácí bábovku a chutný čaj nebo kávu? Pak byste takovou událost měli pozvednout na trochu vyšší úroveň a z ajového dýchánku udělat příjemné posezení. Pořiďte si například tuto sadu s orientálním nádechem, ze které vám nápoje budou chutnat ještě více. Sada čtyř hrníčků vás na e-shopu OKADIRECT vyjde na 1 185 korun.

Autor: OKADIRECTAutor: OKADIRECT

Teplé nápoje i za několik hodin

Chcete snídat pohromadě celá rodina a ráno si pořádně společně užít nebo v průběhu celého dne popíjíte čaj? Pak by vám doma neměla chybět praktická termo konvička, která udrží jak čaj, tak kávu nebo horkou čokoládu i několik hodin vařící a vy tak nemusíte spěchat či stále vařit nové a nové nápoje. Na e-shopu AMARA najdete několik moderních variant i v krásných výrazných barvách. Cena termo konvice se pohybuje od 2 399 korun.

Autor: AMARAAutor: AMARA

Článek Horké nápoje v pohodlí domova - 6 tipů, jak na to! byl publikován 8. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...