5 kuchyňských novinek, které jsou jednoduše super!

Tagy:  doplňky, vaření, pečení, příprava, jídlo, kuchyňští pomocníci

Sponzorované odkazy:

5 kuchyňských novinek, které jsou jednoduše super!

Existuje řada nezbytností a pomůcek, bez kterých se během přípravy večeře nebo pečení narozeninového dortu, jednoduše neobejdete. Kuchyňští pomocníci již ale dávno nejsou jen nutností, ale také bytovým doplňkem a dekorací, která je nejenom neuvěřitelně funkční, ale také příjemná na manipulaci a vzhledově naprosto dokonalá. Čerpejte inspiraci z nejnovějších designových kolekcí a pořiďte si do své sbírky novinky, které jsou na první pohled naprosto neodolatelné.

Už nikdy žádná spálenina

Každý, kdo doma vaří, se alespoň jednou za život spálil o rozpálený plech nebo dvířka trouby. Lidská nepozornost je běžná a některé domácí ,,chňapky" zase naprosto k ničemu. Pokud nechcete v kuchyni riskovat úraz, pořiďte si tuto stylovou novinku z e-shopu CASA, kde najdete nespočet praktických ,,chňapek" a utěrek, které jsou nejenom designově velice trendy, ale navíc vlastní silikonové dno, díky kterému se již nikdy nepopálíte. Ceny se pohybují od 960 korun za kus.

Autor: CASAAutor: CASA

Vpusťte do vaření barvy

Drtivá většina kuchyňských pomocníků je z nerezu a v nudných a neutrálních barvách. Proč byste si ale vaření trochu nezpříjemnili barvami, o kterých je známo, že dokáží velmi efektivně zvednout náladu? Pořiďte si například tuto sadu exkluzivních švýcarských nožů, které nejenom skvěle krájí, ale k tomu dobře vypadají. Na e-shopu BLISSHOMEANDDESIGN vás vyjdou na 1 965 korun za 4 kusy.

Autor: BLISSHOMEANDDESIGNAutor: BLISSHOMEANDDESIGN

Stolování v luxusu

Stolování je nedílnou součástí snídaně, oběda nebo večeře, kterému bohužel spousta rodin nevěnuje značnou pozornost. To je samozřejmě ohromná škoda, neboť společně strávené chvíle s rodinou, jsou k nezaplacení. Dejte svému jídelnímu stolu trochu styl a pořiďte si krásné a exotické nádobí z obchodu BED BATH AND BEYOND, kde například tuto exkluzivní sadu obstaráte za 1 965 korun.

Autor: BEDBATHANDBEYONDAutor: BEDBATHANDBEYOND

Servírujte vždy pohodlně

Jistě jste mnohokrát zažili situaci, kdy jste chtěli podávat jídlo, které by nemělo stát samovolně na desce stolu anebo jste potřebovali rychle odklidit skleničky či špinavé nádobí. V každé domácnosti by se měla nacházet sada táců a podnosů, které vám mnohdy usnadní spoustu práce. Pokud jste si doposud nic takové nepořídili, podívejte se na stránky e-shopu ONEKINGSLANE, kde si jistě vyberete, a to již od 699 korun za kus.

Autor: ONEKINGSLANEAutor: ONEKINGSLANE

Exkluzivní kousky jako z cukrárny

Povedlo se vám upéct exkluzivní cukrářský kousek v podobě lahodného dortu, ale nyní se před vámi nachází otázka, jak jej vlastně efektivně naporcujete? Pak přestaňte přemýšlet a pořiďte si chytrou sadu na porcování dortů, zákusků a koláčů, díky které bude každá kousek naprosto stejný a navíc bude vypadat jako z profesionální cukrárny. Cena sady se na e-shopu COOKING pohybuje okolo 615 korun.

Autor: COOKINGAutor: COOKING

Článek 5 kuchyňských novinek, které jsou jednoduše super! byl publikován 5. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...