Co levně a rychle ozdobí stěny? Stylové nálepky!

Tagy:  samolepky na zeď, ozdoba, dekorace, výzdoba, bydlení, byt, dům, interiér, design

Sponzorované odkazy:

Co levně a rychle ozdobí stěny? Stylové nálepky!

Každý člověk má diametrálně odlišný vkus, což se samozřejmě projevuje i v interiéru a jeho zařízení. Někdo preferuje čisté, hladké a jednoduché linie, minimum nábytku a spíše studený design. Další zase upřednostňuje spousty knih, barvy, dekorace všeho druhu a především nejrůznější obrázky a nástěnné malby. Ať už se řadíte do jakékoliv skupiny nebo jste takzvaný zlatý střed, stěnám můžete dodat šmrnc, zcela nový vzhled a image prakticky okamžitě a za pár korun. Víte, jak na to? Obstarejte si tyto praktické a trendy samolepky na zeď a buďte jednoduše IN!

Proč mít na zdi samolepky?

Samolepky na zeď mohou bytu dodat kouzlo domova, proměnit jej v komiksové doupě, ale také dokáží velmi efektivně schovat mastné fleky v kuchyni, skvrny od nátěru malby a mnoho dalšího. Výhodou samolepek je fakt, že je během několika sekund na zeď nalepí a stejně tak rychle a jednoduše je zase můžete kdykoliv sundat. Samolepky pak na zdi nezanechají žádný povlak a především nesloupnou malbu, což je podstatné.

Vyjádřete se nálepkou

Ohromným hitem posledních let jsou nálepky s poznámkami, nejrůznějšími glosami a také hesly, která charakterizují vás jakožto majitele bytu. Pokud chcete svým návštěvám něco povědět anebo jednoduše ozdobit stěny svým oblíbeným mottem, podívejte se například na bohatou nabídku e-shopu FARFETCH, který nabízí stylové samolepky z nejrůznějších materiálů již od 399 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Když nevíte co by

Možná si říkáte, že jsou nápisy příliš konkrétní a ne každý by je mohl pochopit. Pokud si chcete zdi obývacího pokoje, předsíně nebo třeba dětského pokojíčku vyzdobit nějakou samolepkou, ale nemáte příliš jasnou představu, nic nezkazíte klasickým usměvavým smajlíkem, který vám bude dodávat neustále veselou energii a optimismus. Tento smajlík na vás čeká na e-shopu ALDUCADAOSTA za 1 119 korun.

Autor: ALDUCADAOSTAAutor: ALDUCADAOSTA

Nálepka, co mluví za vše

Navigovat nějakým směrem, poukázat na určité místo… Jak zařídit, aby šly lidé vždy správným směrem nebo se právě tady zastavili, pokud nechcete ceduli s ohromným nápisem? Jednoduše si pořiďte praktickou samolepku ve tvaru šipky nebo stopky, která mluví za vše a nepotřebuje jediného slova navíc. Tento barevný kousek pořídíte na rovněž na designovém e-shopu ALDUCADAOSTA, a to za 899 korun.

Autor: ALDUCADAOSTAAutor: ALDUCADAOSTA

Písmeno místo jména

Obzvláště děti mají velmi rády, pokud jejich pokojíček zdobí ohromná samolepka jejich jména. Některá jsou ale tolik nezvyklá, že je na seznamu jednoduše nenajdete. Co potom? Jednoduše si pořiďte samolepky v podobě samostatných písmen a jméno si sestavte sami. V jiném případě můžete vymyslet i vtipné heslo, motto či cokoliv jiného, co vás zrovna napadne a co by mohlo zdobit vaši stěnu. Nálepku pořídíte opět na e-shopu FARFETCH za 1 355 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Jako z komixu

V posledních letech se do popředí bytového designu opět prodral tolik populární pop art, který svoji největší slávu zaznamenal v 60. letech minulého století. Popartový umělci si potrpěli nejenom na světoznámé ikony jako byla třeba Marylin Monroe, ale především na spoustu barev a komiksového vyobrazení. Pokud se nebojíte do svého bydlení zakomponovat trochu té hravosti, pořiďte si plastické nálepky s komiksovými výrazy či postavičkami a dodejte bydlení trochu veselosti. Například tuto samolepku pořídíte na e-shopu FARFETCH za 1 655 korun.

Autor: FARFETCHAutor: FARFETCH

Článek Co levně a rychle ozdobí stěny? Stylové nálepky! byl publikován 3. února 2015 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...