5 nejlepších lednových designových kousků, co vás jednoduše dostanou!

Tagy:  design, bydlení, interiér, doplňky, barvy, motivy, byt, dům, leden, inspirace

Sponzorované odkazy:

5 nejlepších lednových designových kousků, co vás jednoduše dostanou!

S bydlením a jeho vybavením je to podobné, jako s módou. Podléhá neustálým trendům a změnám a to, co je moderní dnes, rozhodně nemusí být aktuální za deset let. Pravdou je, že interiér bytu či domu není třeba měnit tak často, jako šatník, avšak není na škodu si obstarat drobnosti jako je nové prostírání, svíčky a křeslo po delší době vyměnit za nové, modernější. Přemýšlíte o drobných změnách či doplnění o pár stylových kousků? pak se nechte inspirovat únorovými úlovky z těch nejpopulárnějších designových obchodů.

Kovy nejen ve šperkovnici

Nejrůznější kovy se u vás pravděpodobně vyskytují v největší míře ve šperkovnici a nebo v útrobách kuchyňské linky. Přemýšleli jste však nad tím, zahrnout je i do klasického interiérového vybavení? Letošní sezónu je ohledně kovových předmětů a materiálů, které je imitují, neuvěřitelný ruch a proto pořízením takového kousku jedině zabodujete. Co říkáte například na tento stylový pozlacení stoleček, který se rázem stane dominantou každé místnosti? Pořídit jej můžete na e-shopu ALLMODERN, a to za 3 290 korun, což je poměrně lákavá nabídka.

Autor: ALLMODERNAutor: ALLMODERN

Posezení v boho stylu

Čím dál více se všude objevuje výraz retro, který je aktuální opět jak na poli módy, tak v bytovém designu. Retro, neboli takové kousky, co se mohly objevovat již v minulosti, mají svého nadčasového ducha, díky kterému nikdy nevyjdou z módy. Obstarejte si například toto stylové a pohodlné křeslo v takzvaném boho stylu, který tak trochu čerpá z populárního hippies období. Křesílko může být vaše na e-shopu ALLMODERN již za 5 155 korun.

Autor: ALLMODERNAutor: ALLMODERN

Trochu jiná šperkovnice

Každá žena by měla vlastnit úschovnu na své šperky a klenoty, které by se na vzduchu zničily a snadno podléhaly korozi. Pokud máte oblíbené kousky, které často a rádi nosíte, pak si obstarejte tuto praktickou věcičku, na kterou navěsíte náramky, řetízky či náhrdelníky a do které jednoduše uskladníte několik párů náušnic, které střídáte nejvíce. Originální designový a zároveň velmi praktický kousek pořídíte na e-shopu LAMPSPLUS za 3 335 korun.

Autor: LAMPSPLUSAutor: LAMPSPLUS

Originální stolování s přáteli

Kdo ještě nevyzkoušel stolovat s přáteli při fondue, jako by ani nebyl! Tato vymoženost k nám již před spoustou let přišla z Francie a nutno podotknout, že se jedná o opravdu vhodnou večerní zábavu. Pokud k vám pozvete partu přátel, vždy musíte připravit alespoň drobné občerstvení. Tento druh nádobí umožňuje namáčení pochutin do roztaveného sýra nebo opékání masa ve vroucím oleji, což se může stát poměrně příjemnou večerní záležitostí. Sadu na fondue pořídíte na e-shopu ZAPPOS za super cenu 999 korun.

Autor: ZAPPOSAutor: ZAPPOS

Víno jako doplněk

Každý, kdo miluje víno a rád si se skleničkou tohoto dobrého moku zpříjemní nejeden dlouhý večer, také dobře ví, že víno může skvěle sloužit i jako bytový doplněk. Pokud si nechcete pořizovat drahou chladící lednici za několik tisíc korun nebo ohromnou vinotéku, která se do vašeho menšího bytu nevejde, poohlédněte se po praktickém a moderním řešení ve skandinávském stylu, kterým je například tento kousek z dílny značky OCCA-HOME. Pořídit jej můžete, na stejnojmenném e-shopu, za 2 105 korun.

Autor: OCCA-HOMEAutor: OCCA-HOME

Článek 5 nejlepších lednových designových kousků, co vás jednoduše dostanou! byl publikován 30. ledna 2015 v 15.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...