Co vaší koupelně jistě chybí? Stylová předložka!

Tagy:  předložka, koupelnové předložky, inspirace, bydlení, interiér, design

Sponzorované odkazy:

Co vaší koupelně jistě chybí? Stylová předložka!

Celkové vybavení koupelny spousta lidí jaksi zanedbává a považuje ji pouze za praktickou část bytu, kde se stačí věnovat klasické hygieně a každodennímu zkrášlování. Ručníky a osušky jsou nezbytností, která v každé koupelně rozhodně musí vždy bát, nicméně existuje řada věcí, které v mnoha koupelnách chybí. Jsou jimi například závěsy na sprchové kouty nebo vany a typické předložky, které z českých domácností záhadně vymizely. Koupelnová předložka je ovšem praktickou vymožeností, díky které nejenom nenastydnete, ale zároveň zamezíte úniku vody, která by se do koupelny snadno dostala při každém sprchování nebo koupeli. Pakliže jste doposud žili v domnění, že jsou koupelnové předložky zbytečným přežitkem, který je nejenom zbytečný, ale navíc nevzhledný, nastal ten správný okamžik, abyste se jednou pro vždy přesvědčili o opaku.

Pro milovníky jednoduchosti

Pokud v interiéru preferujete spíše jednoduchost, eleganci a nepotrpíte si na příliš barev, pak vás jistě potěší fakt, že existuje řada exkluzivních předložek do koupelny, které vypadají luxusně a svoji funkci plní na jedničku s hvězdičkou. Nechte se inspirovat nejnovější kolekcí od CRATEANDBARREL a obstarejte si například tento model za příjemných 699 korun. Pokud by vás šedé odstíny neoslovily, na výběr je také hnědá, béžová nebo klasická bílá varianta.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Všechny barvy duhy

V případě, že naopak barvám holdujete a nebojíte se je použít ani v koupelně, pak se zaměřte na veselejší variantu koupelnové předložky, která vás potěší svojí barevností a optimistickým vzezřením. Předložky od značky JOHNLEWIS jsou hravé a na své si jistě přijdou v panelákovém bytě i ve větší vile. Pořídit je můžete již od 499 korun za kus.

Autor: JOHNLEWISAutor: JOHNLEWIS

S kapkou orientu

Každé bydlení je zcela jiné a co se hodí do jednoho, může v jiném vypadat naprosto příšerně a opačně. Jste-li spíše dobrodružné povahy a váš byt nebo dům je samé dřevo, suvenýr, zajímavý tvar a vzpomínka z cest, pak vás jistě na první pohled uchvátí tento orientální a zároveň tak trochu bohémský kousek z dílny LUISAVIAROMA, který byl inspirován právě orientem a dálným Východem. Váš může být již z 2 799 korun.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Vzpomínka na jaro

Jaro je ještě v nedohlednu a zima je v plném proudu. Pokud už i vás nudí a deprimují studené dny, sněhové vločky a spousta nepříjemné tmy, která je pro zimu tolik typická, zavzpomínejte si na jaro a léto alespoň u sebe doma, konkrétně pak opět v koupelně. Módní a designový dům LUISAVIAROMA přichází s novou jarní kolekcí, která zahrnuje i stylové a veselé předložky v květinových motivech. Ty vám snadno a rychle rozzáří celou koupelnu a vy se tak budete okamžitě cítit o něco příjemněji a blíž nadcházející jarní sezóně.

Autor: LUISAVIAROMAAutor: LUISAVIAROMA

Ve stylu mozaiky

Mozaika je něčím, co se v interiérech drží již desítky let a o čem lze hodiny a hodiny dlouhé diskutovat. Jedni mozaikami naprosto opovrhují, jiní je milují pro jejich veselý a halucinogenní výraz. Pokud patříte spíše do té druhé skupiny a mozaiky všeho druhu si nemůžete vynachválit, pak si pořiďte tuto trendy koupelnovou předložku z e-shopu FINNISHDESIGNSHOP, který hýří snad všemi dostupnými barvami a je jednoduše naprosto skvělá. Pořídit ji můžete již za 799 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Článek Co vaší koupelně jistě chybí? Stylová předložka! byl publikován 26. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...