5 stylových i praktických novinek, které oživí každou ložnici

Tagy:  bydlení, byt, dům, odpočinek, relaxace, nábytek, nakupování, design, interiér

Sponzorované odkazy:

5 stylových i praktických novinek, které oživí každou ložnici

Ložnice je samozřejmě místností, která by v žádném bytě či domě neměla chybět. V tomto pokoji nejenom spíte, relaxujete a trávíte noci s partnerem, ale především se zde musíte cítit příjemně a komfortně za každých okolností. Ať už jste v naprostém pořádku, máte bolesti břicha nebo chřipku, ložnice je jednoduše oázou klidu a pohody po celý rok. Chtěl byste tu svoji nějak oživit či doplnit o praktické vymoženosti nebo stylové designové kousky? pak se nechte inspirovat lednovými objevy a nakupujte pro radost z krásného bydlení.

Také vás pohled na překrásný měsíc tolik uklidňuje? Pak se nemusíte noc co noc složitě naklánět z okna, ale bohatě vám postačí si kousek noční oblohy přinést i do svého domova. Pořiďte si tyto originální hodiny s měsíční tématikou, které jsou až hypnoticky klidné a navíc ukazují přesný čas. Hodiny se dokonale hodí k tlumeným barvám v interiéru, které skvěle oživí. Pořídit se můžete na e-shopu MODCLOTH, a to již za 999 korun.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

Už dávno s toužíte do své klidné ložnice pořídit nějaký obraz či fotografii, která by byla neutrální a v případě změny interiéru se vždy někam hodila? Pak vsaďte na jednoduchost a inspirujte se módním trendem v podobě fotografií velkoměst. Ty jsou v posledních letech opravdovým hitem a výhodou je, že jsou neuvěřitelně nadčasové. Pořídit je můžete prakticky kdekoliv. Tento obraz ála fotografie New Yorku obstaráte na e-shopu THEHUT za 520 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Žádná ložnice se nemůže obejít bez budíku, který by vás vždy spolehlivě vzbudil. Pokud jste si navykli se probouzet na zvonění telefonu, okamžitě s tímto špatným zlozvykem přestaňte, neboť v noci by měla veškerá elektronika spát stejně tak, jako právě vy. Místo toho investujte do kvalitního a navíc velmi trendy budíku, který je přesný na vteřiny a navíc dokáže budit i pomocí velice milé hudby. Tento, z pravého dřeva, pořídíte na e-shopu WOLFANDBADGER za skvělých 1 715 korun.

Autor: WOLFANDBADGERAutor: WOLFANDBADGER

Polštářkům ještě zdaleka neodzvonilo, ba naopak, ty dekorativní se opět vrací do módy a vyzdobit s nimi můžete prakticky celý byt, nejenom zmiňovanou a tolik očekávanou ložnici. Pakliže si chcete pořídit nové okrasné polštářky, které budou ruku v ruce s moderními trendy, pak se nechte inspirovat retrem 21. století a obstarejte si tyto, které mají módní potisk kohoutí stopy. Ta je neuvěřitelně nadčasová, proto budou polštáře moderní zítra, za 5 let, ale také za desítky roků. Polštářky opět pořídíte na e-shopu WOLFANDBADGER a jeden kus vás vyjde na 1 860 korun.

Autor: WOLFANDBADGERAutor: WOLFANDBADGER

Ne každý má to štěstí, aby vlastnil veliký byt a pokud máte větší ložnici a ostatní pokoje, pak možná trpíte malou koupelnou, která sotva pojme vanu, natož pak pračku a koš na prádlo. Kam ale umístit špinavé oblečení, které potřebujete vyprat? Obstarejte si reprezentativní variantu koše na prádlo a vyřešte celou, zdánlivě zapeklitou situaci, jednoduše a s grácii. Například tento proutěný koš vás na e-shopu CRATEANDBARREL vyjde na pouhých 1 899 korun a vypadá naprosto skvěle.

Chcete, aby vaše ložnice vypadala celá jako ze škatulky? Prohlédněte si pro inspiraci reference návrhu ložnic od odborníků.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Článek 5 stylových i praktických novinek, které oživí každou ložnici byl publikován 24. ledna 2015 v 18.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...