Dekorace v pastelových barvách 5x jinak

Tagy:  doplňky, bytové doplňky, pastelové barvy, byt, dům, interiér, nábytek

Sponzorované odkazy:

Dekorace v pastelových barvách 5x jinak

Stejně tak jako v módě, i v oblasti bytového designu se trendy mění, a to dokonce velmi často. Červená lesklá kuchyně, která je moderní dnes, může být za pár let opravdu ,,mimo mísu". Není tedy divu, že je spousta českých domácnosti v zařizování svého bydlení konzervativní a raději volí neutrální barvy, zemité odstíny a přírodní barvy, kterými nikdy nelze nic zkazit. Pokud máte ale pocit, že je té bílé, béžové a hnědé doma celkem dost, podívejte se na dekorace a drobnosti v pastelových barvách, které vám jistě vykouzlí úsměv na rtech a do bytu se budou skvěle hodit.

Váza do každého bytu

V žádné domácnosti by neměly chybět květiny a tím pádem i samozřejmě vázy. ty můžete pořídit prakticky ve všech obchodech s bytovým designem a dokonce v mnoha supermarketech. Chcete-li však originální kousky a ještě k tomu v pastelových tónech, podívejte se na nabídku od Modcloth, kde si rozhodně vyberete. tato sada minimalistických váz vás přijde na 735 korun.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

Krabička co může být vidět

Každý doma potřebuje nějaký ten úložný prostor, neboť přeci jenom čas od času potřebujete schovat faktury, složenky a podobně. Máte-li plné šuplíky, obstarejte si tyto stylové krabičky v pastelových barvách, které rozhodně nemusíte schovávat do útrob komody nebo stolu. Jedna vás pak na e-shopu the Hit vyjde na 599 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Pastelové rámování

Pokud máte rodinu a přátele, se kterými si dobře rozumíte, určitě vám doma nechybí nějaká ta společná fotografie, díky které vždy zavzpomínáte na skvělé časy. Každá fotografie však potřebuje krásný rámeček, který můžete buď postavit na stůl či parapet anebo jej prakticky pověsit na zeď. Tento, v jemném růžovém provedení, pořídíte na e-shopu Wedgwood, a to za 499 korun.

Autor: WEDGWOODAutor: WEDGWOOD

Svíčky do nepohody

Milujete svíčky a prakticky každý den si jednu zapálíte? Pak vám tato záliba nejspíš leze tak trochu do peněz. Místo drahých gelových svící, které je třeba stále obměňovat, si obstarejte chytré kalíšky, které stačí naplnit obyčejnou čajovou svíčkou. tyto v pastelových barvách na vás čekají v prodejnách Modcloth za 299 korun za kus.

Autor: MODCLOTHAutor: MODCLOTH

Sladký odpočinek

Polštáře již dávno nejsou záležitostí výhradně ložnicí, ale naopak mohou sloužit jako skvělá dekorace. Menší stylové polštářky lze umístit na sedací soupravu, křeslo nebo lenošku, ale také na polici, komodu či do knihovny, kde zaberou volný prostor a stanou se krásným interiérových doplňkem. Podívejte se například na novou kolekci trendy polštářků od značky CB2 a pořiďte si tento v pastelových barvách za 699 korun.

Autor: CB2Autor: CB2

Článek Dekorace v pastelových barvách 5x jinak byl publikován 16. ledna 2015 v 13.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...