5 tipů na krásné Vánoční ozdoby

Tagy:  Vánoční ozdoby, dekorace, stromeček, vánoce, svátky, design, nákupy

Sponzorované odkazy:

5 tipů na krásné Vánoční ozdoby

Každý svátek, ať už se jedná o Vánoce či Velikonoce, by měl být doprovázen dekoracemi a typickými znaky, které dokáží navodit tu správnou sváteční atmosféru. Na Vánoce by vám proto v oknech neměly chybět světýlka nebo vločky, na stole musí vonět adventní svícen, návštěvu vítat adventní věnec a polibek pod jmelím je takřka nutností. Ve většině zemí je tradicí rozbalovat dárky pod stromečkem. Ať už jste se rozhodli oprášit ten umělý z předešlých let nebo preferujete voňavou borovici nebo smrk, rozhodně vám nemohou chybět ozdoby, které na stromeček jednoduše patří. Chcete letošní výzdobu trochu obnovit? Pak se nechte inspirovat nejnovějšími kolekcemi Vánočních ozdob a stromeček zahalte do zbrusu nových tónů.

Krajka opět boduje

Krajka je hitem již několik let a prakticky každou sezónu zaplavuje přehlídková mola. Tento stylový módní prvek se začal objevovat i na doplňcích a špercích a nyní jej můžete spatřit i na bytových dekoracích, jako jsou například luxusní Vánoční koule na stromeček. Tento kousek z dílny Browns fashion je navíc vyroben v módním metalickém odstínu, který je vrcholem elegance a originality. Takové Vánoční ozdoby vám bude dozajista závidět každá návštěva. Sadu šesti ozdobných koulí pořídíte za 695 korun.

Autor: BROWNSFASHIONAutor: BROWNSFASHION

Změňte tradice

Snad odjakživa se traduje, že černá barva k Vánocům nepatří, ba dokonce přináší smůlu. Módní trendy ale značně postoupily kupředu a dnes v moderních bytech můžete vidět kreace, které jsou v rozporu se všemi možnými tradicemi a konvencemi. Co říkáte například na tyto matné černé Vánoční koule s ruskými motivy? Sadu šesti kusů můžete pořídit u Barneys již za 1 825 korun.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Sněhově bílé Vánoce

Někdo si Vánoce spojuje pouze a jenom s čistě bílou barvou, která je pro zimu samozřejmě symbolická. Chcete-li mít Vánoční stromeček vyzdoben v éterickém a čistém duchu, obstarejte si tyto exkluzivní skleněné koule se třpytivým posypem, které se lesknou a září po celý den i noc. adu šesti kusů pořídíte opět u Barneys, a to za 999 korun.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Ozdoby v duchu minulosti

Dne si ve všech možných designových obchodech a také supermarketech můžete nakoupit nespočet překrásných ozdob, které vás ani nemusejí stát tolik peněz. Pokud ale přeci jenom zastáváte staré tradice našich babiček, které si veškeré dekorace musely vyrobit samy, pořiďte i v obchodech The Hut jedinečnou kolekci od Gisele Graham, která přichází s řadou ručně šitých ozdob z textilu, které se dokonale hodí na horskou chatu nebo do dřevěného interiéru. Sada šesti kusů vás pak přijde na příjemných 550 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Každá trochu jiná

Ve spoustě domácnostech můžete ještě dnes vidět stromečky, na kterých jsou tolik rozdílné ozdoby, že byste jen těžko našly dvě stejné. Pakliže se vám tento styl líbí, ale bohužel vlastníte jen stejné kolekce z předešlých let, pořiďte si novinku od Kurta Adlera, který navrhl stylovou řadu Vánočních ozdob, které jsou sice z jedné kolekce, ale přesto se jednotlivé kusy liší. Sadu čtyř ozdob pořídíte na e-shopu Lane Crawford za 220 korun.

Autor: LANECRAWFORDAutor: LANECRAWFORD

Článek 5 tipů na krásné Vánoční ozdoby byl publikován 14. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...