4 tipy, jak na Štědrý večer prostřít

Tagy:  Vánoční prostírání, vánoce, svátky, dárky, štědrý večer, stolování, večeře

Sponzorované odkazy:

4 tipy, jak na Štědrý večer prostřít

Štědrý večer je tu z dva týdny a vy již jistě řešíte výzdobu. Zatímco spousta lidí nepreferuje přezdobené interiéry a takzvané lapače prachu, na Vánoce si s dekoracemi vyhrají všichni. Vánoční svátky jsou totiž také o tom, co vidíte, proto by vám nazdobený stromeček, jmelí a spousta dalších drobností, neměla chybět. Štědrovečerní večeře je považována za nejhonosnější večer v roce, proto i v tomto případě věnujte do výzdobu značný čas i finance. Budete mít nezapomenutelné vzpomínky a prostírání vám navíc vydrží do dalších let.

Zlatá a červená boduje

Klasickou Vánoční kombinací, kterou většina lidí preferuje, je zlatá a červená, které společně vypadají naprosto dokonale. Výhodou těchto dvou překrásných barev je fakt, že skvěle ladí s přírodními materiály jako je dřevo a kámen, které se v českých domácnostech objevují nejčastěji. Zlatá a červená jsou navíc barvy velmi teplé, proto dokáží navodit příjemnou Vánoční atmosféru a zahřát u srdce. Sadu pořídíte například v prodejnách Purehome, a to za 2 230 korun.

Autor: PUREHOMEAutor: PUREHOME

Ve stylu Asie

Pakliže nehodláte podávat klasické Vánoční menu s bramborovým salátem a smaženým kaprem, pořiďte si jednoduché a velmi elegantní prostírání s nádobím v asijském stylu. Takové užijete nejenom na Štědrovečerní večeři, ale také během oslav narozenin či jiných významných dní. Sadu pořídíte opět v prodejnách Purehome za cenu 1 999 korun.

Autor: PUREHOMEAutor: PUREHOME

V jednoduchosti je krása

Lidé se v posledních letech čím dál více navrací k tradicím venkovského stylu, který je čistý, přirozený, neuvěřitelně praktický a navíc domácký. Pokud se obklopujete přírodními materiály, masivním dřevem, spoustou květin a světlých barev, každý se u vás bude cítit jako doma. Proč byste se svého stylu měli vzdávat zrovna na Vánoce? Pořiďte si zajímavou sadu právě v tomto duchu a buďte jedineční. Sadu lze koupit u Purehome za 2 230 korun.

Autor: PUREHOMEAutor: PUREHOME

Prostírání trochu jinak

Klasické prostírání z látky i jiné tkaniny má doma asi každý. Takové je ale pro běžné stolování, a dokonce i pro to sváteční, velmi nepraktické, neboť jej v případě ušpinění musíte hodit do pračky., Máte-li malé děti, které ještě nedokáží zcela kultivovaně jíst, obstarejte si tuto chytrou variantu, která na stole vypadá naprosto skvostně a navíc se jen tak nezašpiní. Prostírání pořídíte u značky ZGalerie za 440 korun za kus.

Autor: ZGALLERIEAutor: ZGALLERIE

Článek 4 tipy, jak na Štědrý večer prostřít byl publikován 13. prosince 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...