5 tipů na papírové dekorace

Tagy:  papírové dekorace, doplňky, vánoce, byt, dům

Sponzorované odkazy:

5 tipů na papírové dekorace

Obchody s dekoracemi do bytu v těchto dnech plesají a tento celý měsíc se budou mít ještě lépe. Blíží se svátky Vánoční a lidé nakupují o sto šest. Nesmí chybět klasické ozdoby na stromeček nebo větvičky, a to živé i umělé, dále samozřejmě spousta vonných svíček a tyčinek, andělíčci a nejrůznější předměty, symbolizující právě ony zmiňované a tolik milované Vánoce. Ovšem takové dekorace mohou být velmi nákladné a chcete-li ušetřit a přesto si pěkně vyzdobit své bydlení, vsaďte na papírové doplňky, které vypadají skvěle a mnohé z nich užijete u na jiné příležitosti.

Prostírejte stylově

Kultura stolování je důležitá především pro soudržnost rodiny. Pokud nejíte pohromadě pravidelně, ale spíše svátečně nebo alespoň o víkendech, rozhodně by vám nemělo chybět stylové prostírání, které podávání vašich oblíbených pokrmů, pozvedne na vyšší úroveň. Sada papírových prostírání je velmi praktická, neboť po jídle nemusíte nic mýt ani zbytečně skladovat. Pořiďte si například tuto jídelní novinku s trendy motivy od značky TOA za 1 215 korun. Interaktivní prostírání jistě ocení i vaše návštěvy.

Autor: TOAAutor: TOA

Praktické ozdoby

Skleněné kouličky a řetězy jsou klasikou, kterou zná asi každý. Tyto Vánoční ozdoby vypadají beze sporu fantasticky, nicméně nejsou příliš praktické a už vůbec ne dobře skladné. Máte-li menší děti, pak nejspíš celé svátky strávíte se strachem, zda se potomek o ozdoby neporaní. Vyřešte celou situaci jednoduše a pro tentokrát si obstarejte papírové ozdoby, které jsou rychle složené a ve skříni vám zaberou opravdu minimum místa. Příští rok je můžete vyměnit nebo naopak doplnit o nové kousky. Jednu ozdobu pořídíte u Create and barrel od 61 korun.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

Dekorace i pro děti

Obývací pokoj už se celý třpytí a krásně voní, kdežto v dětském pokoji byste známku Vánoční atmosféry pohledali? Pak neriskujte s ozdobami, které by děti mohly poničit nebo se o ně nepříjemně poranit a raději jim obstarejte příjemné papírové dekorace na stůl a poličky, které složíte během okamžiku a po Vánocích je prakticky uschováte do menší krabice. Tento druh bytové dekorace si můžete zvolit také například v kanceláři nebo ve vašem zaměstnání. Cena papírového stojacího stromečku je na e-shopu The Hut 200 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Místo blikajících světýlek

Pamatujete si na doby, kdy se k módě dostala blikající světýlka? Od té doby se objevují v nespočtu domácností, a to nejenom na Vánoce. Blikající ozdoby sice poutají pozornost, ale za chvíli vám mohou ,,trhat nervy", nemluvě o tom, že ruší od klidného spánku. Vyměňte tento evergreen za praktickou a stylovou novinku v podobě papírové hvězdice od značky Burke decor. Dekorace vám za 999 korun vyzdobí byt, aniž by vás nějak rušila.

Autor: BURKEDECORAutor: BURKEDECOR

Článek 5 tipů na papírové dekorace byl publikován 2. prosince 2014 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...