Ryze holčičí byt – jak by měl vypadat?

Tagy:  byt, ženský byt, dívčí byt, interiér, barvy, motivy, nábytek

Sponzorované odkazy:

Ryze holčičí byt – jak by měl vypadat?

Spousta mladých žen se rozhodne osamostatnit a než se nastěhují k partnerovi, chtějí si vyzkoušet bydlení o samotě. mezi mládeneckými a ženskými byty je pochopitelné rozdíl. Zatímco muži myslí především prakticky a sázejí spíše na kvalitu, ženám nesmějí chybět barvy a nejrůznější doplňky, díky kterým je bydlení útulnější a má svůj specifický charakter. A jak by vlastně takové, ryze holčičí bydliště, mělo vypadat? Nechte se inspirovat a možná i vy přijdete s myšlenkou na drobnou inovaci.

Hra s barvami

Jakmile přijdete do ženského nebo dívčího bytu, budete mít okamžitě jasno, zda zde dotyčná žije sama či s mužem. Kromě faktu, že nikde neuvidíte válející se použité ponožky, špinavé nádobí od včerejší večeře nebo pánské žiletky a pěnu na holení, okamžitě vás tkne do očí volba barev. Muž by rozhodně nesnesl růžovou nebo lososovou pohovku, na což si něžné pohlaví obzvláště potrpí. Milé dámy, užijte si svá svobodná léta, obstarejte si barevnou sedací soupravu v pastelových odstínech a řádně si ji užijte do doby, než si spolu s mužem budete muset pořídit něco neutrálního v černé, hnědé nebo klasické béžové.

Autor: POLYVOREAutor: POLYVORE

Zvířecí motivy

Když otevřete skříň prakticky jakékoliv ženy nebo mladší dívky, najdete v ni alespoň jeden kousek se zvířecími motivy. Ač jsou jednu sezónu in a druhou nikoli, ženy se gepardů, leopardů a zeber, jednoduše neumějí nadobro vzdát. A tak je tou i v interiérech, proto není divu, že se pod sedací soupravou skrývá kobereček, právě se zmiňovanými zvířecími motivy. Zatímco v klasickém domě, kde žije rodina, by tyto motivy působily poměrně nevkusně, v ženské bytě mohou být velmi příjemným osvěžením.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Kreativita nade vše

Stejně jako v oblasti módy, doplňků nebo líčení, i v designu jsou ženy podstatně kreativnější a jaksi zábavnější, než-li jejich drahé polovičky. Muži preferují čisté a jednoduché linie, prakticky řešený nábytek a především obyčejné barvy. Ženy se za to nebojí výrazných barev, které se mohou promítnout i do volby nábytku. Pakliže bydlíte samy, nebojte se experimentovat a pořiďte si například červenou komodu, která dokonale pozvedne celkový vzhled interiéru a místnost bude o poznání veselejší. Umístit ji pak můžete nejenom do předsíně, ale třeba i do ložnice nebo obývacího pokoje. V takovém případě pak volte jednodušší pohovku, aby se prvky a barvy netloukly.

Autor: ANNA-ANICAAutor: ANNA-ANICA

Smysl pro detail

Ženy mají zpravidla poměrně vytříbený smysl pro každičký detail, což se samozřejmě promítne i v oblasti bydlení. Není tedy divu, že je interiér zásoben drobnými upomínkovými předměty, polštářky, nejrůznějšími suvenýry, ale také bytovými doplňky s příjemnými a harmonickými prvky jako jsou srdíčka, paví oka, květiny a rostliny všeho druhu, smajlíci a podobně.

Autor: POLYVOREAutor: POLYVORE

Článek Ryze holčičí byt – jak by měl vypadat? byl publikován 25. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...