Domov ve Vintage stylu - líbí se vám?

Tagy:  vintage nábytek, vintage doplňky, bydlení, historie, masivní dřevo, kov, nábytek

Sponzorované odkazy:

Domov ve Vintage stylu - líbí se vám?

Trendy v oblasti bydlení jsou dnes tolik rozdílné, že se prakticky nemůžete trefit ,,vedle" a výt absolutně out. Retro, skandinávský styl, spousta plastu nebo kovu, rustikální nábytek a spousta dalšího. To všechno jsou prvky, kterými rozhodně zabodujete. Chcete, aby vaše bydlení bylo originální a nevšední? Pak se rozhodně zaměřte na vintage kousky, které jsou nadčasové a mají své osobité kouzlo.

V každé kuchyni je třeba mít dostatek místa na nádobí a spotřebiče,kterých s rostoucí rodinou přibývá. Máte pocit, že se do své stávající kuchyně již nevejdete a vaše kuchyňská linka je málo prostorná? Pak si obstarejte tuto praktickou starožitnou komodu, která má multifunkční využití. Sloužit může jako příborník, ale také jako úschovna po utěrky, ubrusy, nádobí hrnce nebo třeba kastroly. Pořídit ji můžete od Layla Grace za 23 999 korun.

Autor: LAYLAGRAYCEAutor: LAYLAGRAYCE

I pořízení maličkosti, jakou je křeslo nebo židle, můžete interiér dokonale oživit a dodat mu svěží nádech. Co říkáte například na historicky pojatou romantickou židli od Pure Home, která je díky polstrování neuvěřitelně pohodlná a navíc slouží jako skvělý bytový doplněk. Umístit ji můžete do obývacího pokoje, předsíně a nebo třeba do pracovního koutu, kde se bude dobře vyjímat. Cena židle se pohybuje okolo 9 999 korun.

Autor: PUREHOMEAutor: PUREHOME

Když už vintage styl, tak se vším všudy. Pokud se nebojíte starších originálních kousků, které bydlení naprosto změní a dají mu svého osobitého ducha, obstarejte si tuto stylovou komodu od značky Puji, která je expertem na vintage nábytek a doplňky ve stejném stylu. Komoda se skvěle hodí do předsíně, kde ji můžete využít i jako praktický botník. Její cena se pohybuje okolo 13 tisíc korun.

Autor: PUJIAutor: PUJI

Máte rádi vintage styl, ale ve svém domě nebo bytě se bojíte jeho osobitého a příliš zastaralého provedení? Pak se zaměřte na jeho modernější variantu a pořiďte si vintage jídelní sadu, která je doplněna o příjemné kovové prvky, jež celkový styl odlehčují. Výhodou je také fakt, že je nábytek o poznání levnější. Tento stůl s jídelními židlemi pořídíte na Overstock za 7 655 korun, což je skvělá nabídka.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Vintage nábytek a doplňky se vyznačují především tím, že působí zastaralý dojmem, a to nejenom díky tvaru a použití zpravidla masivního dřeva, ale také kvůli narušenému laku a struktuře, která je záměrně jaksi ,,ošuntělá". Nemusíte však mít strach, že by obdobné kusy nábytku byly nekvalitní, ba naopak se vyznačují použitím velmi jakostních materiálů. Například tato stylová komoda nebo příborník v modrém provedení je z masivního dřeva, vyrobena ručně. Její cena je na Lamp plus 14 630 korun.

Autor: LAMPSPLUSAutor: LAMPSPLUS

Článek Domov ve Vintage stylu - líbí se vám? byl publikován 20. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...