Baxton studio

Tagy:  bydlení, interiér, barvy, brixton studio, design

Sponzorované odkazy:

Baxton studio

Designerských společností je na trhu nepřeberné množství a pokud se v tomto oboru příliš neorientujete, pravděpodobně můžete mít opravdu problém si vybrat takovou, která bude přesně splňovat veškerá vaše kritéria. Pakliže si zařizujete příbytek, který již není na přechodné období a hodláte v něm zestárnout, zapomeňte na montovaný nábytek a raději se zaměřte na kvalitu, nápaditost a eleganci, která je vlastní společnosti Baxton studio.

Pakliže plánujete rodinu anebo již více členů ve své domácnosti dokonce máte, rozhodně vám nepostačí klasická dvoumístná pohovka, jako tomu bylo, když jste bydleli jenom sami s partnerem. Baxton studio přichází s exkluzivní podzimní kolekcí, které vévodí jakostní materiály, světlé odstíny a čalounění, které je ručně opracované, čili opravdu něco vydrží. Toto překrásné křeslo pořídíte za 9 540 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Návrhářská a designerská společnost Baxton studio se umí také pěkně odvázat, což jasně dokazuje nová hravá kolekce židlí do jídelny. Ty jsou pestrobarevné, se spoustu zajímavých motivů, které potěší i menší děti. Stolování bude rázem o poznání veselejší a příjemnější. Židle vás nyní vyjde na 5 400 korun.

Autor: BLUEFLYAutor: BLUEFLY

V posledních letech jsou v kurzu byty, kde převládá prostor, vzduch a minimum nábytku je vítáno. Zapomeňte proto na spousty zbytečných skříní nebo komod a raději se zaměřte na pár rafinovaných kousků, které místnosti dodají šmrnc a přitom nebudou nijak na obtíž. Skvělou volbou je například tato interaktivní stojací police s úložným prostorem, kterou můžete dle libosti umístit prakticky do jakékoliv místnosti. Cena se pohybuje okolo 1 465 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Výběr postele byste rozhodně neměli brát na lehkou váhu, neboť se jedná o kus nábytku, který ovlivňuje celý váš život. Pokud se totiž pravidelně špatně vyspíte, můžete být nejenom unavení, ale také podráždění a propadat depresím. Obstarejte si postel první jakosti s luxusním čalouněním od značky Brixton studio, která pro vás připravila spousty luxusních modelů v mnoha barvách i velikostech. Je libo béžová, bílá, hnědá nebo odvážná červená? Ať už se rozhodnete jakkoliv, za postel zaplatíte okolo 22 000 korun, což je příjemná suma. A pakliže máte již svou oblíbenou postel, která se vám ale zdá poněkud obyčejná, obstarejte si pouze praktické čalouněné čelo, které ložnici promění k nepoznání. Jeho cena je 2 295 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Klasické konferenční stolky v obývacím pokoji jsou buď skleněné a nebo ze dřeva přičemž mají zpravidla přírodní barvu, kterou sice nic nezkazíte, ale ani nijak nepřekvapíte. Co takhle vybočit ze zajetých kolejí a vsadit na podzimní barvy, které jsou v interiérech obzvláště tuto sezónu žádoucí? Pořiďte si například tento stylový trojmístný stolek, na který si můžete položit časopis a svačinu, zatímco si na druhé straně vaše děti kreslí. Konferenční stolek v tmavě zelené barvě pořídíte za super cenu 3 180 korun.

Autor: OVERSTOCKAutor: OVERSTOCK

Článek Baxton studio byl publikován 27. října 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...