LED obrazy aneb 5 důvodů, proč si je pořídit

Tagy:  obraz, led obraz, led osvětlení, úspora peněz, energie, design

LED obrazy aneb 5 důvodů, proč si je pořídit

Obrazy a nejrůznější nástěnné ozdoby na zeď jsou nedílnou součástí prakticky každého obydlí. Jedná se totiž o jednoduchý a efektivní způsob zaplnění prázdné zdi, která by jinak působila studeným a neosobním dojmem. Takový obraz je ale pouhou dekorací, která sice vypadá skvěle, ale jinou, než estetickou funkci, v interiéru neplní. Co byste ale řekli na vymoženost v podobě překrásného bytového doplňku, který jednak oživí interiér a navíc může s klidem zastávat i činnost osvětlení? Pakliže vás kombinace obrazu a světla zajímá, čtěte následující řádky, kde se dozvíte vše potřebné o unikátních LED obrazech.

Jedinečnost LED technologie

O LED technologiích jste již jistě slyšeli, neboť se nejedná o žádnou novinku. V běžných domácnostech se nejčastěji objevují v podobě úsporných zářivek a svítidel, která dokáží ušetřit až desetinásobek energie, kterou jinak spotřebují obyčejné žárovky. Nechcete-li plýtvat penězi, osvětlení LED je pro vás jasnou volbou.

Nyní můžete svou sbírku LED svítidel rozšířit, neboť na trhu dominují výrobky v podobě LED obrazů, které jsou geniálním spojením dekorace a praktického osvětlení v jednom…

LED obrazy šetří energii, autor: obrazyled.czLED obrazy šetří energii, autor: obrazyled.cz

Šetří spousty peněz

Při představě svítících obrazů vás možná napadlo, že se jedná o další novinku z oblasti designu, která rychle přišla a stejně tak zase brzy odejde a upadne v zapomnění. Tentokrát se ale nejedná o marketingový trik, nýbrž o úspornou investici, kterou v domě jistě oceníte. LED obrazy totiž, jak již název napovídá, pracují na principu LED osvětlení, které je neuvěřitelně úsporné a šetrné. A právě tyto vlastnosti by pro vás měli být atraktivní, neboť pravděpodobně nikdo nechce zbytečně platit za energie, obzvláště ne v případě, je-li to naprosto zbytečné.

Ovládání, co zvládne i malé dítě

Od pořízení LED obrazů vás nemůže odradit ani jejich ovládání, které rozhodně není nijak technicky náročné. Každý LED obraz lze klasicky připojit již k používanému vypínači, stejně tak jej můžete strčit do zásuvky a nebo použít dálkové ovládání, díky kterému si činnost obrazu nastavíte i ze vzdálenějšího místa. Chytří výrobci mysleli opravdu na vše, proto zapínání i vypínání zvládne naprosto každý člověk, včetně malého dítěte nebo seniora.

Na výběr je z široké škály motivů, autor: obrazyled.czNa výběr je z široké škály motivů, autor: obrazyled.cz

Krásný design jako bonus

A kromě již zmíněného faktu, že LED technologie spoří vaše finance a jsou triviální na ovládání, je třeba také zmínit design LED obrazů, který je třešničkou na dortu. Překrásné obrazy s výjevy krajin, přírody, ale také s dětskými postavičkami a jednoduše vším, co vás napadne, dodají každé místnosti šmrnc a navíc ji dokonale osvětlí. Skvělým typem je umístění dekorace za sedací soupravu, díky čemuž nebudete potřebovat stojací lampu, dále pak do ložnice místo obyčejných lampiček na noční stolek a do třetice se LED obraz bude dokonale vyjímat v pokojíčku ratolestí, které se tak v noci již nebudou bát černé tmy. No řekněte sami, zda si dovedete představit dokonalejší bytový doplněk?

LED obraz v podobě dárku

A pokud delší dobu tápete, co dát kamarádce či nadřízenému k narozeninám a nebo už pomalu přemýšlíte nad dárky k Vánocům, moderní obrazy na zeď jsou ideální volbou, neboť potěší muže i ženy všech věkových kategorií.

LED obrazem potěšíte i své děti, autor: obrazyled.czLED obrazem potěšíte i své děti, autor: obrazyled.cz

Článek LED obrazy aneb 5 důvodů, proč si je pořídit byl publikován 2. října 2014 v 21.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...