Stylové dekorace pro podzim 2014

Tagy:  bytové doplňky, interiér, bydlení, byt, dům, podzimní dekorace, podzim

Sponzorované odkazy:

Stylové dekorace pro podzim 2014

Podle kalendáře je oficiálně podzim a když se podíváte ven, počasí tomuto studenému ročnímu období zcela odpovídá. Pakliže si s novou sezónou rádi modernizujete bydlení, nechte se inspirovat nejnovějšími dekoracemi a doplňky, které dodají interiéru šmrnc, který mu již chvíli chybí.

Polštáře by v obývacím pokoji rozhodně neměly chybět, neboť místnost osvěží, ozvláštní a navíc jsou během posezení v sedací soupravě velmi pohodlné. Pokud si chcete pořídit nové kousky a nevíte, které jsou aktuálně in, podívejte se na novou kolekci od značky Michel Gold, která přichází s řadou ručně háčkovaných polštářků v typických podzimních odstínech jako je hnědá, béžová, okrová nebo zlatá. Jeden vás vyjde na přibližně 600 korun.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Milujete sklo a především skleněné doplňky, které jsou elegantní a nesmrtelné? Pak svou pozornost zaměřte na nejnovější atraktivní kousky od populárního výrobce šperků a bytových dekorací Swarovski. Křišťál snoubící se s křehkým sklem je přepychový sám o sobě a animální vzory jsou velice vtipné a do obývacího pokoje na chodbu nebo do ložnice jsou tak naprosto ideální.

Autor: swarovskiAutor: swarovski

Svíčky by měly být nedílnou součástí každého obydlí, a to už jenom proto, že dovedou místnost dokonale provonět. Vonné svíce od značky Fornasetti jsou vyrobeny z přírodní pryskyřice a obsahují esenciální oleje, které nejenom neustále voní, a to dokonce i když nehoří, ale zároveň povzbuzují tělo a mysl a dodávají energii. Jejich design je pak třešničkou na dortu, neboť jsou vzhledově krásné a moderní.

Autor: barneysAutor: barneys

Fontány se v domácnostech objevují již spousty let, nicméně ne všechny jsou moderní, nadčasové a elegantní. Nejnovější kolekce bytových doplňků od Create and Barrel přichází na trh s luxusními futuristickými fontánami, které i bez proudící vody vypadají skvěle a slouží jako opravdový šperk místnosti. Model můžete umístit nejenom do obývacího pokoje, ale například do kanceláře nebo do společenské místnosti.

Autor: createandbarrelAutor: createandbarrel

V kurzu jsou letošní podzim a zimu především orientální prvky, jež se mohou objevovat jak v domácnostech, tak v oblasti módy a šperků. Pakliže se bojíte příliš okázalých kousků jako jsou koberce, obrazy nebo orientální nábytek, obstarejte si tyto exkluzivní rámečky na fotografie od značky Lane Crawford. Ty zvelebí každou místnost, na stěně vypadají senzačně a jeden vás navíc vyjde na pouhých 355 korun.

Autor: lanecrawfordAutor: lanecrawford

Jeden čas byly v kurzu aroma lampy, poté přišly vonné tyčinky a svíčky. Dnes jsou absolutní vymožeností a skvělým vynálezem bytové parfémy, které provoní pokoj na celý den, vůně jsou lehké, svěží, nezatěžují mysl a nezpůsobují nepříjemné svědění očí nebo pálení sliznice. Pořídit je můžete například u značky Amara a to již od 1233 korun. Je libo smyslná orchidej, jemná vanilka nebo svěží pomeranč?

Autor: amaraAutor: amara

Článek Stylové dekorace pro podzim 2014 byl publikován 30. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...