Dřevostavby a rodinné domy na klíč

Tagy:  dřevostavba, dům, rodinný dům, na klíč, energie, úspora, dřevostavba na klíč, rodinné domy na klíč

Dřevostavby a rodinné domy na klíč

Nechte si postavit dům přesně podle vašich představ. Je to tak jednoduché. Existuje přece stavba domu na klíč. Děsí vás výběr limitovaný katalogem, obíhání úřadů, dodavatelů energií nebo správců sítí? Pak vsaďte na HP Domy, jejíž devizou je individuální přístup ke klientovi i péče o projekt od studie až po kolaudaci.

HP Domy

Firma HP Domy s.r.o. má své sídlo v Olomouci a staví domy po celé České republice. Cílem společnosti HP Domy je poskytnou všem zákazníkům ty nejlepší služby – žádné starosti, zařizování a stres. Budete nadmíru spokojeni s profesionálním přístupem a oceníte dlouholeté zkušenosti, které tato společnost má.
Nemusíte se o nic starat. Právě v HP Domy vám pomohou s výběrem pozemku, s výběrem vhodného domu, zrealizují pro vás i ostatní projekty od společnosti Euroline, Gservis apod., individuální projekt, vyřídí za vás stavební povolení, anebo pomohou s výběrem výhodného financování. Předností je samozřejmě vysoký standard v ceně.

Nízkoenergetické rodinné domy

Chcete vzdušný a moderní dům, ve kterém se budete cítit komfortně, bude vám teplo v zimě a příjemně v létě? A přitom ještě chcete ušetřit neustále stoupající náklady za energie? Nebo třeba máte rádi přírodu a rádi byste ji svým bydlením zatěžovali v co nejmenší míře? Nechte si postavit nízkoenergetický dům.
Tyto domy jsou unikátní zejména způsobem vytápění pomocí vzduchotechniky, která funguje na principu cirkulace vzduchu v domě.

Olšany u Prostějova – 4+kk+GSOlšany u Prostějova – 4+kk+GS

Dřevostavba na klíč

Čas jsou peníze, to platilo vždy a bohužel v dnešní hektické a uspěchané době to platí dvojnásob. Pokud plánujete vlastní bydlení a chvátáte na něj, výhodou dřevostavby je rychlost jejich výstavby. V případě, že si vyberete dům podle svých představ, můžete bydlet doslova v řádu i několika týdnů. Základem stavby je totiž dřevěná konstrukce, která nejen že šetří vnitřní prostor, ale také přináší úsporu nákladů na vytápění. Vnější vzhled dřevostavby je doslova k nerozeznání od klasického zděného domu. Vybrat si můžete jak difúzně uzavřené tak otevřené dřevostavby.

Dobře řešený bungalov s přistavěnou garáží a krytou terasou.Dobře řešený bungalov s přistavěnou garáží a krytou terasou.

Zděný dům na klíč

Jste-li zastánci klasiky a upřednostňujete zděné stavby, vybrat si můžete i z moderních zděných domů. Veškerá vaše přání v realizaci vysněného domu vám budou splněna. Stejně tak jako u dřevostavby, tak i u zděných domů je brán ohled na náročnost vytápění a šetření energie.

Ne každý zákazník chce mít katalogový dům, vždyť každý člověk má své individuální představy a plány. Jakýkoliv katalogový dům si můžete upravit dle vlastních představ nebo si nechat postavit dům zcela individuální.

Článek Dřevostavby a rodinné domy na klíč byl publikován 24. září 2014 v 11.15 v rubrice Dům. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...