Chytré formičky na led, zmrzlinu či bábovku

Tagy:  formičky, led, zmrzlina, nanuky, bábovka, dezerty, pečení, silikonová forma

Sponzorované odkazy:

Chytré formičky na led, zmrzlinu či bábovku

Ne nadarmo se říká, že jíme i očima, proto chceme, aby stolování mělo určitou kulturu a jídlo vypadalo na první pohled hezky a lákavě. Proto by led v limonádě nebo alkoholickém drinku měl mít tvar, bábovka v podobě květiny vypadá vždy lépe než klasický ovál a zmrzlina z originálního kalíšku hned každému lépe chutná. Podívejte se na novinky ze světa vaření a pečení a inspirujte se pro přípravu vašich oblíbených pochutin, které mohou vypadat ještě lépe, než-li doposud.

Formičky na tvorbu ledu má doma ve svém mrazáku asi takřka každý, nicméně většina vlastní obyčejné oválné nebo hranaté nádoby, které led sice vytvarují, ale o designu nemůže být řeč. Pořiďte si proto originální kousky, které potěší vaše děti nebo třeba partu přátel. Je libo veverky, medvědy nebo vtipná prasátka? Pak se podívejte na širokou nabídku Modcloth nebo Selfridges a nakupujte co hrdlo ráčí.

Autor: modclothAutor: modclothAutor: selfridgesAutor: selfridges

Ohromným hitem jsou v posledních letech takzvané mini bábovičky, které jsou chytrou variantou klasické bábovky. Ta po rozkrájení ztratí svůj půvabný vzhled, kdežto tyto drobné dezerty zůstanou vcelku, dokud si na nich nepochutnáte vy nebo vaši drazí příbuzní. Obstarejte si praktické silikonové formičky, které nemusíte vymazávat tukem, ani vysypávat moukou a těsto ne přesto nepřipeče. Jedna silikonová forma o šesti kusech vás v Bloomingdales vyjde na 865 korun.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Sice je teprve září, ale než se nadějete, bude zde zase svatý Valentýn, neboli svátek všech zamilovaných. Pokud chcete být originální, pořiďte si formu se srdíčky a upečte své drahé polovičce sladký dezert ve tvaru srdce. Jestli se bude jednat o čokoládové suflé nebo borůvkové muffiny, je již zcela na vás. Formu taktéž zakoupíte v Bloomingdales, a to za super cenu 665 korun.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Chtěli byste svému partnerovi, mamince nebo nejlepší kamarádce připravit překvapení v podobě domácího dortu, ale vaše kreativní zdatnost není příliš reprezentativní? Pak si obstarejte tuto rafinovanou formu na přípravu dortů a koláčů, která sladký nápis Happy Birthday upeče za vás. Pořídit ji můžete v prodejnách Bloomingdales za 499 korun.

Autor: bloomingdalesAutor: bloomingdales

Domácí pečení se opět dostává do módy a ženy daleko raději připravují chutné dezerty ve vlastní kuchyni, než by se vypravili pro hotovou variantu do obchodu. Ovšem i zdánlivě obyčejný koláč může začínající kuchařku pěkně potrápit. Nechcete se zdlouhavě zabývat tvarováním korpusu na koláč? Pak si obstarejte tuto chytrou nádobu s tvarovatelným dnem, díky které spodní část dezertu připravíte během několika sekund. Zakoupit ji můžete na Cooking již od senzačních 220 korun.

Autor: cookingAutor: cooking

Není na to, vyrobit si vlastní domácí nanuky, které mají originální tvar a chutě přesně takové, jaké si budete přát. Pořiďte si stylové formičky na nanuky od společnosti Target, které budou chutnat nejenom vám, ale především vašim dětem.

Autor: targetAutor: target

Článek Chytré formičky na led, zmrzlinu či bábovku byl publikován 23. září 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...