Ovoce a zelenina nejenom v kuchyni

Tagy:  interiér, design, nábytek, dekorace, doplňky, ovoce, zelenina

Sponzorované odkazy:

Ovoce a zelenina nejenom v kuchyni

Dospěli jste k názoru, že by váš byt nebo dům potřeboval trochu změnit a dodat, lidově řečeno, šťávu? Pak se zkuste vymanit ze starých zaběhlých kolejí a nic neříkající béžové odstíny vyměňte za barvy a vtipné motivy. Letos jsou v kurzu originální kousky inspirované tím, co máte v letních měsících nejčastěji na talíři – ovocem a zeleninou.

Hrášková kuchyně

Hráškově zelená je barva hodící se především do kuchyně a jídelny, protože jak známo, právě tento zelený odstín podněcuje chuť k jídlu, kreativitu a zlepšuje náladu. Drtivá většina kuchyní je ve světlých neutrálních odstínech, jež sice neurazí, ale ani nenadchnou. Pokud nechcete investovat do nové linky, pozměňte alespoň spotřebiče, nádobí a doplňky. Co takhle vsadit na zelené hrnce a zapékací misky, pořídit si hráškově zbarvené hodiny a ubrus?

Autor: kusjaAutor: kusja

Melounová terasa

Při inovaci myslete také na přilehlý exteriér, kterým jsou myšleny balkóny a především terasa. Ta by v letních měsících měla být zařízena komfortně a také prakticky, neboť přeci jen je třeba brát v potaz výkyvy počasí. Pro venkovní vybavení se inspirujte melounem a sáhněte po výrazné zelené barvě a červených doplňcích, které spolu budou skvěle ladit. Plastové křeslo je, díky snadné údržbě, vhodnou volbou.

Autor: kevykdesignsAutor: kevykdesigns

Broskvový obývák

Broskev je ovoce šťavnaté, svěží a slaďoučké a přesně takový by mohl být i váš obývací pokoj. Nábytek a doplňky v broskvových odstínech mají tu výhodu, že nejsou zbytečně křiklavé, ale přesto velmi zajímavé a nevšední. Sedací souprava se zbarvením do oranžova se dokonale hodí k dřevěné podlaze, ale také k modernímu kovu a sklu. Aby vás ze vší té broskvové za chvíli nebolela hlava, některé dekorace, jako třeba polštáře, laďte do hněda.

Autor: melissadesouzaAutor: melissadesouzaAutor: connoxAutor: connox

Malinová garsoniéra

Růžovou sedací soupravu by vám manžel pravděpodobně neschválil, pokud ale nemáte partnera a bydlíte sami, pak se zaměřte na odstíny malinové, které letošní léto neskutečně frčí, a to nejenom v interiérech. Malinová sedací souprava je základ, který vám všechny kamarádky budou upřímně závidět. Pak jsou zde doplňky a drobnosti v podobě skleněné lampy, koberečku, svícnů a podobně.

Autor: polyvoreAutor: polyvoreAutor: occahomeAutor: occahome

Pomerančové doplňky

Nebojte se být konkrétní a svůj interiér ozvláštnit o kousky s typickým ovocným motivem. V kurzu jsou například pomeranče nebo svěží citróny, které vám dodají energii již ze samotného pohledu. Skvělým kouskem například do teenagerského pokoje je polštář s pomerančem, v kuchyni jistě užijete hodiny s obdobným motivem a chybět by vám neměly ani keramické dekorace s citrusy v provence stylu. Ty najdou uplatnění například na chatě, která by rovněž měla být stylově zařízena.

Autor: amaraAutor: amaraAutor: cottageandAutor: cottageand

Článek Ovoce a zelenina nejenom v kuchyni byl publikován 5. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...