Dekorace od světových designérů- ty musíte mít!

Tagy:  doplňky, design, návrhář, designér, bydlení, interiér

Sponzorované odkazy:

Dekorace od světových designérů- ty musíte mít!

Máte pocit, že vašemu bydlení něco chybí? Nějaký ten moderní designový kousek, který by mu dodal na luxusu a vznešenosti? Pak se nechte inspirovat nejnovějšími kolekcemi od světových designérů, kteří vědí, jak byt proměnit k dokonalosti.

Květina tak trochu jinak

Většina květin, které známe, jsou v klasickém přírodním provedením a jejich největší obměna je sušená varianta. Návrhář Jan Willem se ale rozhodl tuto tradici trochu nabourat a navrhl kolekci černých květináčů a květin, které rozhodně mají něco do sebe.

Autor: luisaviaromaAutor: luisaviaroma

Stylové polštáře

Polštáře jsou velmi častou dekorací mnoha obývacích pokojů, neboť nejenom, že jsou velmi pohodlné, ale také působí designově skvěle. Tohoto faktu si je velmi dobře vědoma i bytová návrhářka Shiraleah Caravan, která toto léto přichází na trh s kolekcí polštářů, kde se snoubí výrazné barvy s metalickými odlesky. Ty působí velmi luxusním dojmem, což je v dnešních interiérech opravdu žádoucí. Kromě žluté barvy se můžete těšit také na modrou, okrovou, lososovou nebo třeba lila.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Jednoduchost nade vše

A zase se zde potvrzuje staré známé pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Návrhářka Wendy Wood o tom ví své a proto se nebojí okouzlit s kolekcí jednoduchých, sněhově bílých váz, které jsou zdobeny minimalistickým reliéfem. ten není z dálky, pouhým okem, viditelný, o to krásnější ale zjištění, které objevíte při bližším prozkoumání.

Autor: wedgwoodAutor: wedgwood

Trocha orientu

Orientální kousky si v bytech najdou vždy své vyhraněné místo a po celá staletí mají svou určitou klientelu. Pokud máte jednoduchý obývací pokoj ve světlých odstínech, nebojte se do orientálních produktů, investovat i vy. Co říkáte například na tuto misku od návrháře Flamanta Lazara, která je poutavá, pestrá a přes to nikterak extravagantní. Pokud byste snad měli pocit, že vám jen tak nehybně stojí na polici, můžete ji využít jako klasické nádobí.

Autor: flamantshopAutor: flamantshop

Svíce s duší

Klasické svíčky vlastní doma asi každý a obzvláště ty vonné, které v Ikea zakoupíte doslova za pár korun. Chcete-li ale něco originálního, nechte se inspirovat stylovými kousky z Anglie, které mají své kouzlo, svou osobitost a duši. Svíčky od návrhářky Kate Spade nejenom krásně a dlouho voní, ale jejich příjemný kalíšek vlastní citát, jež vás pohladí po duši. Jakmile tedy svíce dohoří, získáte krásnou dekoraci, která může zdobit byt, ještě několik let.

Autor: amaraAutor: amara

Hodiny, jaké jste ještě neviděli

Hodiny obvykle mívají ten klasický oválný, případně hranatý tvar, kde se ručička pohybuje po jejich obvodu. Tento model je ale něčím tak exkluzivním a uhrančivým, že vás nenechá na pokoji. Designér Antonio Progetti se ve svých originálních kolekcích soustředí především na nezvyklý vzhled a také doplňky, které jen tak, v klasických prodejnách, neobjevíte. Stylové hodiny zakoupíte za 5080 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Článek Dekorace od světových designérů- ty musíte mít! byl publikován 4. července 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...