Veselý interiér, který baví i děti

Tagy:  barvy, veselé bydlení, barevné bydlení, nábytek, interiér, design, doplňky

Sponzorované odkazy:

Veselý interiér, který baví i děti

Dokud bydlíte sami nebo pouze s partnerem, můžete si vystačit s minimem nábytku s spíše se soustředit na prostor. Jakmile ale přijdou na řadu děti, záhy zjistíte, že se zkrátka potřebujete obklopovat barvami a veselým interiérem, který bude těšit nejenom vás, ale také je. Inspirujte se barvičkami, které jsou in nejenom v létě, ale i v dalších, nadcházejících měsících.

Jakmile se rozhodnete vybavit dětský pokoj, určitě se nedržte zkrátka a zapomeňte na klasický a nic neříkající nábytek, který je sice nadčasový, ale dětem nebude příliš blízký. Vzhledem k tomu, že ve svém pokojíčku budou ratolesti trávit většinu svého času, a to spousty let, měly by se v něm cítit maximálně příjemně. Podívejte se například na interaktivní nábytek od značky Two Door, který se specializuje na kombinaci dřeva a výrazných barev. A chcete-li ušetřit, nebojte se obstarat starší dřevěnou komodu nebo skříň, barvy a veselý nábytek si vyrobte sami.

Autor: outhereinteriorsAutor: outhereinteriors

Většina sedacího nábytku je v domech a bytech v neutrálních odstínech jako je klasická černá, nepraktická bílá a nebo pak hnědá a béžová, které nikdy neurazí, ale ani nikterak nenadchnou. Fakt, že si pořídíte něco trochu výraznějšího a odvážnějšího, ještě neznamená, že se vaše obydlí pomění v pestrobarevný pavilon opic. Co takhle vyzkoušet například toto stylové hráškové křeslo, které vás u značky Amara vyjde na super cenu 3255 korun.

Autor: promotedAutor: promoted

Spousta dětských bytových doplňků je infantilních a do obývacího pokoje nebo dokonce kuchyně, se příliš nehodí. Nejnovější kolekce nádobí od značky Amara ale vybočuje z řady a nabízí stylové a roztomilé kousky, ze kterých budou vaše děti nadšené a vy jistě také. Pořídit si můžete celý set konvice a hrnečků, ale také menší konvičku na mléko, talíře a dezertní talířky.

Autor: amaraAutor: amara

Léto je v plném proudu a vy proto jistě každou volnou chvilku využíváte k posezení na terase nebo zahradě rodinného domu. Klasický plastový nábytek již dávno vyšel z módy a ratanový je extrémně drahý a snadno poničitelný, pro děti tedy nevhodný. Jakou variantu tedy spojit, abyste si užívali pohodlí a zároveň okolí domu zvelebili? Vsaďte na kov společnosti Made in design a pořiďte si kolekci barevných železných židlí.

Autor: madeindesignAutor: madeindesign

Lust je obvykle takový kus nábytku, který je v místnosti prakticky neviditelný. Málo kdo této součásti bydlení dává nějaký význam a proto si zpravidla pořídí nenápadnou variantu, která splní svůj účel, ale nikterak nevyčnívá z řady. Udělejte tedy výjimku a obstarejte si naopak extrémně výrazné svítidlo, které celému pokoji dodá zcela jiný význam. Díky barevnému sklu obývací pokoj, ložnici neb dětský pokoj zahalíte do příjemných teplých barev. Tento kousek na vás čeká v prodejnách AB Home za 2355 korun.

Autor: abhomeAutor: abhome

Článek Veselý interiér, který baví i děti byl publikován 28. června 2014 v 15.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...