Do čeho v domácnosti investovat?

Tagy:  byt, dům, spotřebiče, nábytek, investice, pohodlí

Sponzorované odkazy:

Do čeho v domácnosti investovat?

Jakmile se rozhodnete opustit podnájem a bydlet konečně ve svém, musíte počítat s tím, že postavit se na vlastní nohy, není levná záležitost. Aby bylo obydlí kvalitní, komfortní, moderní a vydrželo i nějaký ten rok, měli byste zapomenout na laciný montovaný nábytek a elektro spotřebiče z druhé ruky, které poslouží chvíli, ale za pár let je budete muset pořizovat znovu. Doplňky a dekorace mohou být méně kvalitní, nicméně jsou věci, do kterých se opravdu vyplatí investovat.

Pračka 2 v 1

Dnešní pračky jsou již natolik inteligentní, že vám vyperou prádlo, aniž byste museli hlídat čas. Můžete si klidně odejít do práce či na nákup a zcela vypustit, že pračka v bytě stále běží, což bylo v dřívějších letech nemyslitelné. V každém případě si proto pořiďte inteligentní spotřebič s časovačem, ale také se sušičkou, která vám ušetří spoustu času a prostoru. Každý nemá v místnostech tolik místa, aby si mohl dovolit sušák. Sušička je proto skvělým doplňkem nezbytné pračky.

Kombinovaná lednice

Jestli zvolíte do své kuchyně zabudovanou variantu, nerezovou lednici a nebo zůstanete u staré bílé klasiky, je na vás, nicméně určitě byste měli volit kombinovanou metodu. Někteří lidé jsou přesvědčeni, že mrazák nepotřebují, nicméně nákupy pak budou o poznání praktičtější. Maso, listové těsto, zelenina do polévky, vývar a spousta dalších pochutin, se v mrazáku může ukrývat i několik měsíců.

Kvalitní okna

Také patříte k těm, kteří tak trochu podcenili stavbu domu a teď se potýkáte s vlhkostí, plísněmi nebo vnějším hlukem? Pak je načase zainvestovat do kvalitních oken, která vás obtíží, jednou pro vždy, zbaví. Ideální variantou jsou okna plastová, která dokonale odhlučují, následně pak okna dřevěná nebo hliníková.

Komfortní postel

Spánek je jednou z nejdůležitějších činností, kterým by se měl člověk aktivně věnovat. Někteří důležitost zdravého spánku podceňují, jiní si jej nedokáží pořádně užít, protože vlastní nekvalitní postele a ještě horší matrace. Zapomeňte na laciný montovaný nábytek a raději zvolte masivní dřevo, čalounění a prostor, který v noci oceníte vy, i váš partner. Zapomenout nesmíte ani na matrace, které by ideálně mely mít paměťovou stopu, která zabrání proleženinám a bolestem zad a hlavy.

Zdravé nádobí

Možná jste doposud nevěděli, že součástí zdravého životního stylu a především zdravého vaření, je nádobí, které vám umožní připravovat pochutiny bez zbytečného oleje. Pořiďte si takzvané green pan, parní hrnec a třeba i sušičku, díky které si můžete připravit i tolik aktuální raw potraviny.

Článek Do čeho v domácnosti investovat? byl publikován 13. června 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...