Poznámkové bloky pro studenty i pracanty

Tagy:  poznámkový blok, zápisník, papír, tužka, značky, poznámky, móda, doplňky, dekorace, nakupování

Sponzorované odkazy:

Poznámkové bloky pro studenty i pracanty

I v době internetu, počítačů, tabletů a chytrých telefonů, se stále najdou tací, kterým vyhovuje obyčejný kus papíru a tužka. Poznámkový blok je něco, co můžete nosit stále při sobě a jednoduše zapisovat vše, co je pro vás podstatné, ať už se jedno nákup potravin nebo citáty. Tyto kousky jsou praktické a navíc stylové, proto vám v interiéru i útrobách tašky poslouží jako skvělý doplněk.

Máte stále skvělé myšlenky a nápady, které by rozhodně neměly zůstat pouze ve vaší mysli? Pak si obstarejte tento interaktivní zápisník, jež vám poslouží kdykoliv budete mít chuť začít psát. Veselou žlutou variantu s vtipným nápisem seženete v Topshop za super cenu 305 korun.

Autor: topshopAutor: topshop

O trochu luxusnější variantou je tento blok od značky Crears, jež je impozantní především tím, že papíry a propisku uchovává v kožené podobě. Takto vymyšlený obal z pravé kůže se jen tak nepoškodí a je odolný vůči veškeré manipulaci vně kabelky. Předmět sežene na Barneys od 955 korun.

Autor: barneysAutor: barneys

Značka Desigual se charakterizuje velmi osobitým stylem jak oděvů, tak především doplňků. Kabelky a stejně tak boty, trika a šaty jsou velmi barevné, s typickými květinovými vzory a výraznými barvami. Pokud vám tato móda sedí, pořiďte si také zápisník od stejnojmenné značky, který vás vyjde na příjemných 235 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Květiny jsou ústředním motivem letošního jara a léta a proto by se měly objevovat naprosto všude. V oblečení, doplňcích, interiérech. Květy zkrátka vládnou i domácnostem a květovaný zápisník je skvělou volbou, jak se tohoto veselého a optimistického trendu držet. Zápisník pořídíte u Asos za 220 korun.

Autor: asosAutor: asos

Pro pisálky, kteří mají rádi luxus a originální kousky, je zde interaktivní sada obsahující poznámkový blok, tužku, gumu a také stylové pouzdro ve dřevě, které na pracovním stole poslouží jako příjemná dekorace. Komplet je rovněž ideální jako originální dárek pro šéfa nebo pracovního partnera. Sadu koupíte za 555 korun.

Autor: chapters indigoAutor: chapters indigo

A teď něco pro milovnice romantiky a růžové, která je mimochodem žhavým trendem letošního jara. Něžný blok s praktickou sponou od Zara home udělá radost školačkám, studentkám, maminkám na mateřské dovolené a zkrátka všem ženám, které mají rády typicky ženské věci. Kožený blok vás vyjde na 699 korun.

Autor: zaraAutor: zara

Těm s cestovatelskou duší udělá radost obyčejnější varianta poznámkového bloku, která si na nic nehraje, nevlastní zbytečné aplikace a zkrátka a jednoduše posouží tak, jak má. Poznámkový blok s motivem velkoměsta pořídíte za 175 korun od značky Toms.

Autor: tomsAutor: toms

Vzhledově exkluzivnější modelem je sněhově bílý poznámkový blok od značky Urbane fighters, který je ideální nechat vždy na stole či někde, kde neztratí svou luxusní a čistou barvu. Zápisník vás vyjde na 199 korun, což je velmi přívětivá cena.

Autor: urbanoutfittersAutor: urbanoutfitters

Článek Poznámkové bloky pro studenty i pracanty byl publikován 30. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...