Vlastní dům bez starostí a s minimem financí? Jde to!

Tagy:  dům, domy na klíč, peníze, finance, parcela, interiér, vybavení, stavba

Vlastní dům bez starostí a s minimem financí? Jde to!

Málo který člověk vám s čistým svědomím řekne, že mu jeho malá garsoniéra vyhovuje, neboť má skromné děti a nenáročnou manželku. Ač má každý diametrálně odlišný vkus a styl, nikdo by prostorný domeček nevyměnil za stísněný byt bez balkonu a zahrady. Chcete se každé ráno probouzet ve svém, vychutnávat si ranní kávu na vlastní zahradě a dětem dopřát soukromí v podobě komfortních pokojíčků? Pak přestaňte přemýšlet na tím, proč by to nešlo a svůj sen jednoduše zrealizujte.

Nemovitost za pár korun

Důvodem, proč ještě spousta lidí obývá panelové domy, místo toho, aby bydleli ve svém, není ten, že by snad po domě netoužili. Hlavním faktorem jsou téměř vždy finance, konkrétně jejich nedostatek. Jen ti nejbohatší lidé mají na běžných kontech miliony, běžný člověk si na stavbu rodinného domu musí vzít hypotéku, která jej svazuje na desítky let, což může být stresují, a to obzvláště v případě, že si svým příjmem a prací nejste jisti. Pro takové případy je ideálním a moderním řešením nejlevnější dům na klíč, který je tou nejlacinější variantou, jakou si dovedete představit.

Bydlete ve svém již dnes, autor: mfproBydlete ve svém již dnes, autor: mfpro

Když jednoduše nemáte čas

Možná nepatříte do té skupiny, kterou tíží finanční situace, ba naopak máte peněz dost, nicméně pokud trávíte dny i noci v zaměstnání, abyste své konto dostatečně naplnili, pak můžete mít problém s nedostatkem času. Stavba domu ale vyžaduje jistou pozornost. Stavební úpravy musíte pravidelně korigovat, v ideálním případě si vyberete kachličky, barvu stěn, veškeré vybavení od kuchyňské linky po krbové vložky té nejvyšší kvality. Nechcete-li plýtvat svým drahocenným časem, obraťte se i vy na chytré domy na klíč, díky kterým vám tyto veškeré starosti odpadnou.

Domy na klíč jako nejlepší řešení

Jak bylo již řečeno, domy na klíč jsou určeny především pro ty, jež chtějí do nemovitosti investovat méně peněz anebo nemají příliš času nebo náladu na zařizování zdlouhavé stavby. U pořízení domu na klíč záleží na tom, zda máte vlastní parcelu či nikoli. V druhém případě si koupíte kompletní ,,produkt" včetně místa bydliště. Domy mohou být montované či zděné, a to v podobě bungalovů, které mohou být díky jednomu patru i bezbariérové. Stavební firma vám za jednotnou a velmi příjemnou cenu nabídne kompletní stavbu včetně zařízeného interiéru, do kterého již nemusíte investovat. Vám tak zbývá pouze dokoupit maličkosti jako jsou květiny, rámečky na fotografie nebo obojky proti štěkání, které si vyberte TADY. Proč byste již dnes nebydleli ve svém, když to nemůže být jednodušší.

Co říkáte na domy na klíč?, autor: mfproCo říkáte na domy na klíč?, autor: mfpro

Článek Vlastní dům bez starostí a s minimem financí? Jde to! byl publikován 29. května 2014 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...