Hrnky nejen do kuchyně

Tagy:  kuchyně, nádobí, dekorace, doplňky, nakupování, květináč, sklenice, zahrada, party

Sponzorované odkazy:

Hrnky nejen do kuchyně

Nádobí je nepostradatelnou výbavou každé kuchyně, které nám umožňuje kultivovaně stolovat jako lidé. Již desítky let se bytovému designu přikládá stejný význam, jako módě, a proto není divu, že dnes můžete na každém rohu narazit na interiérový obchůdek se spoustou vymožeností a dekorací pro celý dům. Co jistě ani ve vaší kuchyni nechybí, jsou hrnečky všeho druhu, do kterých si uděláte svou oblíbenou kávu nebo silný černý čaj. Nechte se inspirovat nevšedními kousky, které se mohou ve formě dekorace objevit i v jiných částech vašeho obydlí.

Hrnek nebo květináč?

Většina hrnků má svou charakteristickou podobu, díky které je identifikujete prakticky okamžitě. Najdou se ale takové modely, u nichž budete možná delší dobu pátrat, zda jsou vhodné do kuchyně či na terasu nebo dokonce na zahradu. Tyto exkluzivní hrnky z jarní kolekce Amara totiž můžete použít i jako stylové květináčky například na parapet, kde do nich umístíte oblíbené bylinky.

Autor: amaraAutor: amara

Ozdoba na poličku

Aby interiér nezel prázdnotou, vyžaduje si určité dekorace a doplňky, které jej zútulní a také poukáží na to, že se zde žije. Některé předměty však pouze působí jako lapače prachu a navíc se snadno stanou jakýmsi kýčem. Co si takhle obstarat sadu veselých závěsných hrníčků, které vám mohou dělat radost například na poličce nebo v knihovničce a když budete chtít, můžete je kdykoliv použít.

Autor: modclothAutor: modcloth

Hrnek v podobě dózy

Hrnečky, talíře a obdobné věci do kuchyně bývají také často dárkem či upomínkovým předmětem. pak se vám snadno může stát, že se vám jich doma nakupí několik a vy nebudete vědět, co s nimi. Ideální jsou v takovém případě hrnky s víkem, které jednak udrží tekutinu déle teplou, ale které případně lze využít jako dózu na potraviny nebo menší svačinku. V allmodern najdete hned několik atraktivních variant a za super ceny.

Autor: allmodernAutor: allmodern

Pro lepší náladu

Je vědecky prokázáno, že nejenom lidé v našem okolí, ale také předměty mají značný vliv na chování a náladu. Pokud máte sklony ke smutnění, rozhodně se doma nezahalujte do tmavých a smutných barev, naopak si vymalujte stěny oblíbenými odstíny a také si pořiďte dekorace a doplňky, které vám zvednou náladu za každých okolností. Inspiraci hledejte například v jarní kolekci hrnečků od Coggles, které jsou hravé, veselé a prostě unikátní.

Autor: cogglesAutor: coggles

Na studené i teplé

Hrnky obecně slouží k podávání horkých nápojů jako je káva, čaj, grog, ale také horká čokoláda, kakao a nebo mléko. Veliké oblibě se v posledních letech těší hrnky bez uší, jež jsou velmi stylové a praktické na uskladnění. Vzhledem k tomu, že mají svou podobou blízko do klasických sklenic, můžete v nich podávat i studené nápoje a také míchané koktejly.

Autor: purehomeAutor: purehome

Ideální na garden party

Jaro a léto jsou ideální období pro pořádání grilování a zahradních večírků, které neberou konce. S venkovním stolováním je to však složité, protože vaši hosté snadno něco rozlijí a nebo přímo rozbijí. Nechcete své návštěvě podávat kelímky na jedno použití, ale klasické sklenice vám připadají příliš snobské? Pak si obstarejte tyto stylové hrnky, které sice jako kelímky vypadají, nicméně jsou s klasické keramiky.

Autor: horchovAutor: horchov

Článek Hrnky nejen do kuchyně byl publikován 23. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...