Nejnovější kolekce zahradního nábytku

Tagy:  zahradní nábytek, zahrada, židle, stoly, křesla, ratan, dřevo, plast, kov, lehátko

Sponzorované odkazy:

Nejnovější kolekce zahradního nábytku

Každý, kdo vlastní zahradu či menší pozemek okolo domu nebo chalupy si s ním poradí po svém. Milovnice bio potravin využijí každý centimetr k vysetí domácích brambor a řepy, květinový nadšenci si zase potrpí na rostlinky všeho druhu a záhonky a pak jsou tu také tací, co zahradu pojali jako místo k relaxaci a načerpání nových sil. Ať už se chcete kochat svoji skvostnou skalkou nebo si číst oblíbený román, nesmí vám chybět pohodlný a stylový zahradní nábytek. Inspiraci na nové trendy kousky hledejte v nejnovějších kolekcích, které mají co nabídnout.

V barvě zahrady

Jednoduchou zahradní židli, která nepotřebuje zbytečné polstrování ani zdobení, můžete postavit například k rybníčku či k záhonkům, kde vám poslouží jako odpočívadlo či oáza klidu, pokud chcete být po náročném a dlouhém dni chvíli sami. Vybrat si můžete z několika barevných kombinací, nicméně s přírodní zelenou, která splyne s okolí, rozhodně zabodujete. Židličky pořídíte v prodejnách Gras green od 1700 korun za kus.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Praktický stolek

V zahradě by rozhodně neměl chybět ani praktický stolek, jež vám umožní si dát odpolední kávu anebo odložit hrabičky a lopatku. Na terasu si pořiďte bytelný nábytek, u kterého můžete hostit návštěvu, avšak do trávy si postavte jednodušší variantu v romantickém stylu, která ladí s přírodou. Plechový nábytek je navíc odolný vůči vnějším vlivům, proto vám vydrží i dlouhé roky. Stolek pořídíte v obchodech Fermob od 1100 korun za kus.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Slunné dny se kvapem blíží a proto byste si měli obstarat něco pohodlného, kde se můžete oddávat lenošení a takzvanému nic nedělání, na které máte jistě čas od času nárok. Ratan je materiál, který se do přírody skvěle hodí a proto s jeho koupí určitě nic nezkazíte. Kromě ratanových křesílek v přírodním odstínu si můžete obstarat také menší stolek anebo třeba stylové květináče. Pro křeslo si zajděte do Cane-Line, kde zaplatíte 2100 korun za kus.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Zahradní nábytek a zahradní vybavení obecně, se obvykle nese v duchu přírodních barev, které skvěle korespondují s okolní krajinou a květinami. Pokud ale bydlíte v moderní vilce či ve futuristicky řešeném bytě, kde převládají šedé odstíny, bílá nebo dokonce černá, nebojte se u tohoto stylu zůstat a vsadit na černý zahradní nábytek. Jeho výhodou je fakt, že jej jen tak neušpiníte a navíc budete velmi originální. Křeslo pořídíte za 2500 korun v obchodech Cane-Line.

Autor: finnishdesignshopAutor: finnishdesignshop

Léto se blíží a spolu s ním spousta slunečných a především teplých dní, které svádějí k opalování se na zahradě a koupání v domácím bazénu. Pokud se tímto luxusem můžete pochlubit, pak vám prostě nesmějí chybět stylová polohovací lehátka, ve kterých je radost odpočívat a chytat bronz. Zapomeňte však pro tentokrát na nudné odstíny a zaměřte se na letní barvičky jako je lososová, oranžová, lila nebo tyrkysová. Lehátko zakoupíte v obchodech Lafuma za 2020 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Článek Nejnovější kolekce zahradního nábytku byl publikován 19. května 2014 v 12.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...