Květinový interiér, který rozzáří byt

Tagy:  květinový interiér, květy, design, nábytek, doplňky, dekorace, barvy, kuchyně

Sponzorované odkazy:

Květinový interiér, který rozzáří byt

Květy vládnou letos celému jaru a neobjevují se pouze na exkluzivních módních přehlídkách a ve výlohách prakticky všech obchodních domů a butiků. Své zastoupení najdou také v interiérech, který okamžitě rozzáří a dodají kouzlo života. Nudí vás již stávající vzhled vašich místností a toužíte po radikální změně? Pak se zaměřte na vše květinové a dejte bytu či domu trochu radosti a optimismu.

Luxusní doplňky

Doplňky zkrátka v žádném době nesmějí chybět, bez nich by byl interiér prázdný a chladný. Ovšem ani v tomto ohledu byste neměli nic přehánět a raději než na kvantitu, vsadit na kvalitu, kterou jistě oceníte nejenom vy, ale i vaše návštěvy. Zapomeňte proto na porcelánové sady talířů po babičce, police nechte volné a lenošku, křeslo nebo rovnou sedací sestavu ozvláštněte o luxusní saténové polštáře od značky Cavalli, které jsou příjemné, komfortní a díky květinovému motivu také neskutečně trendy.

Autor: amaraAutor: amara

Rozkvetlá kuchyně

V kuchyni mnohé hospodyňky mívají květiny či bylinky na parapetech, kde se jim opravdu daří. Co se květinového trendu týče, buďte důslední a myslete i na ty nejmenší detaily, které sice nejsou vidět pokaždé, ale během stolování či podávání čaje o páté, je jistě oceníte. Řeč je o překrásných talířích značky Villeroy, které svým květinovým motivem rozzáří každou snídani. Kus zakoupíte od 400 korun.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Stylové pohoštění

Čekáte návštěvu, které chcete nabídnout to nejlepší občerstvení, pak myslete také na servis, který je polovinou úspěchu. Držte se květinového trendu a kamarádkám nabídněte kávu nebo čaj v příjemných květovaných hrníčkách z kolekce Bloosom, jež jsou originální, veselé a plné svěžesti, což je pro jaro žádoucí. Kus zakoupíte od 400 korun.

Autor: amaraAutor: amara

Budiž světlo

Stolní lampičky mají v bytech své opodstatnění, neboť v první řadě cíleně osvítí požadovanou oblast a mimo jiné působí jako skvělý interiérový prvek, který dovede ozvláštnit místnost. Pořiďte si květovanou lampu v retro stylu od značky Reminder, kterou můžete dle vlastního uvážení umístit do ložnice, dětského pokoje, jídelny, ale také do předsíně, kde vám každé ráno pomůže hledat klíče od automobilu

Autor: modclothAutor: modcloth

Odvážná změna

Odvážní jedinci, kteří se nebojí v interiéru udělat větší a na první pohled patrné změny, se mohou samozřejmě zaměřit na nábytek, kterého je v obchodech a i na internetových stránkách nespočet. Květy zkrátka letí, a tak určitě nebudete mít problém si vybrat. Co říkáte například na novou jarní kolekci návrhářky Petry Borner, která se drží stranou od pestrých barev, ale raději preferuje tlumenější odstíny, jež majitele hned tak neomrzí.

Autor: healsAutor: heals

Článek Květinový interiér, který rozzáří byt byl publikován 17. května 2014 v 00.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...