LZF Lamps - trendy pro váš domov

Tagy:  doplňky, dekorace, byt, dům, interiér, design, móda, lzf lamps

Sponzorované odkazy:

LZF Lamps - trendy pro váš domov

Detaily a nejrůznější doplňky teprve dotvářejí celkový vzhled a styl interiéru, proto byste se jim rozhodně neměli vyhýbat. Pokud si nepotrpíte na zbytečné ,,lapače prachu", které v místnosti překážejí a nemají žádný smysl, do bytu si je nepořizujte, avšak praktické věci, které vám usnadní každodenní bytí, mohou tvořit i estetickou funkci. Inspirujte se například stylovými lampami LZF Lamps, které se hodí do každé místnosti.

Letošní sezónu jsou v kurzu opět přírodní barvy, které jsou do každého interiéru geniální volbou. Jednak budou v módě dnes, zítra i za pět let a především vás jen tak neomrzí, na rozdíl od výrazných pastelových barev. Vsaďte například na závěsné lampy ve stylu ohně, jež jsou skvělým designovým kouskem jak do obývacího pokoje, tak do jídelny či dětské místnosti.

Autor: topofmindAutor: topofmindAutor: topofmindAutor: topofmind

Chcete si do místnosti pořídit výrazný designový výstřelek, který každého zaujme na první pohled, ale chcete se vyhnout volbě prvoplánových obrazů či zbytečných váz? Pak se opět orientujte na praktické lampy, jež jsou od značky LZF lamps vždy trefou do černého. Společnost se zaměřuje na ruční práci spolu s použitím kvalitních materiálů, které jistě oceníte.

Autor: topofmindAutor: topofmind

Geniálním vynálezem jsou také světla bodová, která sice neosvítí kompletně celý pokoj, ale bohatě postačí jako doprovodný zdroj světla, pokud pouze přecházíte z místnosti do místnosti. Použijte je například na chodbu či na schody, kde se budou dokonale vyjímat.

Autor: topofmindAutor: topofmind

Stojací lampy jsou stále modernější a pokud máte doma dostatek prostoru, kterým můžete plýtvat, nebojte se investovat například do této světelné stěny, jež se rázem stane ústředním prvkem celé místnosti. Můžete s ní snadno prosvítit část pokoje a nebo ji prakticky využít jako paravan oddělující jednotlivé části.

Autor: topofmindAutor: topofmind

Každý správný školák by měl mít na svém pracovním stole stojací lampičku sloužící jako zdravý zdroj světla. Pořiďte například tuto stylovou variantu od LZFLamps, kterou pořídíte v několika atraktivních odstínech, ale také v jednoduché bílé, kterou nikdy nic nezkazíte.

Autor: topofmindAutor: topofmind

Článek LZF Lamps - trendy pro váš domov byl publikován 29. března 2014 v 18.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...