Nábytek a dekorace, které vám v bytě či domě nesmí chybět!

Nábytek a dekorace, které vám v bytě či domě nesmí chybět!

Rok od roku se klade větší důraz na bydlení, jeho celkové provedení a styl. Lidé čím dál více šetří na vybudování domácího tepla a jsou schopni si odpustit nové auto, dovolenou či značkové oblečení. Není se čemu divit, doby, kdy byly k dispozici dvě kuchyňské linky a každý umakartový byt měl na vlas stejné jádro, jsou pryč a design, v jakém se nese vaše obydlí, vypovídá o vaší finanční situaci, povaze a celkovém založení. Pakliže máte pocit, že vašemu, jinak dokonalému, bytu chybí něco, co by jej oživilo, nechte se inspirovat praktickými a moderními vymoženostmi, které i zdánlivě obyčejný pokoj promění v útulnou místnost, kde se budete cítit skvěle.

Regál nejen na knihy

Nějaký ten nábytek se najde v každém domě, ať už si na jeho koupi potrpíte, či se řadíte spíše k prostorovým osobám. Co by ve vašem obývacím pokoji ale určitě nemělo chybět, je multifunkční regál, díky kterému ušetříte spousty drahocenného místa, které následně užijete třeba pro prostornou sedací soupravu. Kam se podíváte, tam na vás bude čekat široká nabídka levného nábytku, a proto by koupě praktického regálu, rozhodně neměl být problém. Umístit jej můžete do rohu, ale také s ním skvěle a efektivně přepažíte místnost. Následně je čistě na vás, zda jej využijete pouze jako knihovničku a nebo poslouží i pro úschovu dekorací nebo třeba starých gramofonových de­sek.

Regál nejen na knihy, autor: nabytekmagentaRegál nejen na knihy, autor: nabytekmagenta

Vždy stylové posezení

Nikde není psáno, že si k sedačce musíte zákonitě pořídit i křesla nebo lenošku. Bohatě vám postačí praktičtější a především stylovější varianta v podobě sedacího vaku, který se za poslední roky stal bezkonkurenčně nejprodávanějším modelem. Na trhu existuje nesčetně atraktivních barev a tvarových variant, od klasického pytle až po křesílka, která se skvěle vyjímají v obývacím pokoji, v dětské místnosti, ale také v pracovně, kde chcete mít chvilku sami pro sebe.

Ta pravá dekorace

Bez dekorací a nejrůznějších doplňků by každé obydlí působilo velmi chladným a nezabydleným dojmem. Pokud vaše zdi stále zejí prázdnotou, je načase jim dát konečně tvář. Pořídit si můžete závěsné květiny, kalendáře, ale také obrázky, které jsou na ozdobu zdí určeny. Místo toho, abyste si v nejbližším kamenném obchodě koupili obyčejný plakát za sklem, který visí již ve spoustě domácností, buďte kreativní a nechte si zarámovat něco osobitého a jedinečného, jako jsou například různé výkresy či fotografie vašich dětí. Mohli by vás zajímat veškeré informace o online rámovacích technikách, díky kterým si interiér místností zařídíte prakticky ihned. Nechte si zarámovat obraz tady.

Sedací pytle jsou velmi populární, autor: sedaci-pytleSedací pytle jsou velmi populární, autor: sedaci-pytle

Článek Nábytek a dekorace, které vám v bytě či domě nesmí chybět! byl publikován 19. února 2014 v 21.30 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...