Doplňky a dekorace změní byt k nepoznání

Tagy:  bytové doplňky, doplňky, přehoz přes postel, laube, polštářky, byt, dům, interiér, design, nakupování

Doplňky a dekorace změní byt k nepoznání

Každá místnost působí zabydleným dojmem až tehdy, jsou-li v ní nějaké předměty, které dotvářejí její celkový design. I ta nejluxusnější kuchyně bude pouze s holou linkou působit studeně a obývací pokoj jen s prostornou sedací soupravou a domácím kinem stejně tak. Abyste se ve svém bytě či domě cítili příjemně a takzvaně ,,jako doma", nesmějí vám chybět dekorace a nezbytné bytové doplňky, jež vypadají jednak skvěle a navíc vám často prakticky poslouží.

Není doplněk jako doplněk

Existuje celá řada doplňků a dekorací, které lze beze sporu zařadit do kategorie známých ,,lapačů prachu". Ty nehnutě stojí dlouhé roky na poličce či ve vitríně, nemají žádnou funkci a pouze zabírají prostor modernějším a využitelnějším modelům. Řeč je o prapodivných soškách, postavičkách či amuletech, které by z domácností měly jednou pro vždy zmizet. Pak se ale najdou takové doplňky, které interiér příjemně oživí, dodají mu na pestrosti a navíc vám mohou být často pohotovým pomocníkem. Patří sem například stylové hodiny, kuchyňský budík, dózy na potraviny, ale také svíčky, kterých v bytě není nikdy dost. Podívejte se na laube.cz a nechte se inspirovat ke zkrášlení vašeho příbytku.

Bytové textilie jako stylové doplňky, autor: laubeBytové textilie jako stylové doplňky, autor: laube

Změna interiéru za pár korun

Některé bytové doplňky dokáží během vteřiny změnit interiér k nepoznání a opět v něm probudit život. Nudí vás již stávající vzhled obývacího pokoje či jídelny a zoufale toužíte po obměně? Vsaďte na dekorativní polštářky, nové závěsy nebo na vlněný kobereček, který splní svůj účel, aniž byste složitě vyměňovali nábytek, jehož koupě je poměrně nákladná a instalace složitá. Proč byste si vybírali složitou cestu, když můžete jednat rychle, levně a jednoduše?

Pořiďte si stylové polštářky na sedačku, autor: laubePořiďte si stylové polštářky na sedačku, autor: laube

Textilie jako praktické dekorace

V dřívějších dobách plnilo bydlení především účelnou funkci, kdy se na design či vybavení příliš důraz nekladl. Ovšem člověk je od přírody založen esteticky a proto chce nejenom dobře vypadat, ale také hezky bydlet. Přestaňte tedy nakupovat za ryze praktickým účelem a udělejte kompromis, který bude plně funkční a přitom dekorativní. Každá jídelna potřebuje ubrusy a prostírání, případně polstrované sedáky na židle, v koupelně se neobejdete bez protiskluzové podložky a ložnici či dětský pokoj můžete ozvláštnit přehozem přes postel. Tak hurá na nakupování a nezapomeňte na kreativitu, ta se bude při výběru hodit.

Přehoz přes postel je praktický, autor: laubePřehoz přes postel je praktický, autor: laube

Článek Doplňky a dekorace změní byt k nepoznání byl publikován 5. ledna 2014 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...