Zajistěte svůj majetek proti krádežím tím nejefektivnějším způsobem

Tagy:  trezory, sejfy, bezpečnost, šperky, dokumenty, cenné předměty, domácnost, kancelář, automobil

Zajistěte svůj majetek proti krádežím tím nejefektivnějším způsobem

Každý z vás jistě vlastní předměty, které mu jsou blízké a nebo jsou natolik cenné, že v případě jejich ztráty můžete přijít o živnost, zaměstnání či dokonce střechu nad hlavou. Existují zkrátka věci, které je třeba chránit jako oko v hlavě, což se často může zdát velmi obtížné. Šperky, důvěrné dokumenty, velké finanční obnosy a mnoho dalšího u sebe stále nosit nemůžete a být v jejich neustálé blízkosti, při dnešním pracovní vytížení a rodině, zkrátka není možné. Pakliže potřebujete svůj majetek chránit a být v neustálém přesvědčení, že je v naprostém pořádku a nonstop bezpečí, zajistěte mu tu nejlepší možnou ochranu, která na trhu vůbec existuje…

Bezpečnostní trezory do zdi

Skvělou volbou jsou, kromě živého bodyguarda, také bezpečnostní trezory do zdi, na které se můžete stoprocentně spolehnout v každé situaci. Slouží k úschově šperků, klenotů, drahých kamenů, peněz, ale také dokumentů, které je třeba bedlivě střežit. Trezory se umisťují do zni a jsou prakticky osazovány mechanickými zámky, mechanickými kombinačními zámky, popřípadě elektronickými zámky. Vzhledem k faktu, že je trezor zabudovaný, můžete jej jakkoliv přikrýt či schovat za nábytek, což jej udělá ještě o stupeň bezpečnějším.

Trezor efektivně ochrání váš majetek, autor: tegusTrezor efektivně ochrání váš majetek, autor: tegus

Nábytkové trezory pro domácnosti

Zabudované trezory se hodí nejenom do domu, ale také do kanceláře či jakéhokoliv veřejného sektoru, ovšem chcete-li své drahé předměty, popřípadě zbraň uschovat v pohodlí domova, zaměřte svou pozornost na nábytkové trezory, jež jsou ideální volbou. Díky tomuto typu ochrany se v případě krádeže či vniknutí do objektu nemusíte obávat žádného odcizení subjektů, které budou uvnitř trezoru.

Trezory nejen do budov

Zabudované trezory jsou skvělé a bezpečné, co ale dělat, pokud potřebujete jejich obsah přemístit či dokonce předat, aniž byste trezor museli otevřít? Pro tyto volby je nejvhodnější přenosný bezpečnostní trezor, který slouží jako samostatná úložná schránka, nazývaný též jako nedobytná pokladna. Můžete jej umístit kamkoliv, například i do osobního automobilu či letadla.

Sejf jako ,,jednodušší" varianta

Sejfy se od klasických trezorů příliš neliší a jejich funkce je prakticky stejná. Vyhotovují se taktéž v jednoplášťových či dvouplášťových variantách a rovněž je lze umístit kamkoliv a dokonce ukotvit ke zdi nebo do podlahy. Jejich výhodou je ale o něco lehčí materiál, proto jsou vhodné do automobilů či například karavanů, které jsou často objektem zlodějů.

Pořiďte si praktický přenosný trezor, autor: tegusPořiďte si praktický přenosný trezor, autor: tegus

Článek Zajistěte svůj majetek proti krádežím tím nejefektivnějším způsobem byl publikován 4. ledna 2014 v 22.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...