5 tipů na adventní věnec

Tagy:  adventní věnec, vánoce, svátky, advent, dekorace, doplňky

Sponzorované odkazy:

5 tipů na adventní věnec

Vánoce jsou zde co by kamenem dohodil a proto je nezbytné začít přemýšlet nad pořízením té pravé Vánoční výzdoby, která zvelebí každý byt či dům a dodá tu pravou sváteční atmosféru. Bez čeho se na Vánoce rozhodně neobejdete, je stromeček, větvičky, ale také adventní věnec, který u Štědrovečerní večeře zkrátka nesmí chybět. Pakliže nevíte, jak by měl ten správný věnec letos vypadat, nechte se inspirovat a mějte ty nekrásnější Vánoce.

V podobě zlata

V dnešní době lze o typických Vánočních barvách spekulovat, neboť pro jednoho je symbolikou Vánoc červená, jiný preferuje bílou či stříbrnou. Pokud si potrpíte na teplejší odstíny a máte rádi vše okolo zlaté, vsaďte na zlatý adventní věnec, který rozzáří vaši Štědrovečerní tabuli nejenom během večeře. Aby věnec nepůsobil příliš umělým dojmem, zachovejte formu jehličnatého základu.

Věnec ve zlatém provedení, autor: gitiVěnec ve zlatém provedení, autor: giti

Ryze přírodní

Pakliže máte dost všeho toho skla, kovu a nepřirozených materiálů, zvolte letos přírodní cestu v podobě voňavých větviček, kandovaného pomeranče, skořice či vanilky, šišek a jiných drobností, které provoní celý byt a budou vypadat naprosto skvěle. Věnec doplňte o jednoduché bílé svíčky.

V přírodním duchu, autor: gifiV přírodním duchu, autor: gifi

Tak trochu jinak

Adventní věnce známe obvykle v podobě kruhu, ale proč byste letos nemohli trochu vybočit z řady? Zapomeňte na konvence a pořiďte si adventní věnec v tomto moderním provedení a spolu s výraznými svíčkami, jež mohou jako dekorace sloužit po celý rok, nikoli pouze na Vánoce. Pakliže máte trochu toho času, můžete si adventní věnec vyrobit sami.

Věnec tak trochu jinak, autor: bydleni.idnesVěnec tak trochu jinak, autor: bydleni.idnes

Věnec s ořechy

Pro milovníky přírodních motivů je také velmi vhodnou a atraktivní volbou adventní věnec se spoustou jehličí a samozřejmě s ořechy, které mu dodají šmrnc a stylů, jež se skvěle hodí do interiéru se dřevem či kamením. Pokud trávíte svátky na chatě či horské chalupě, nezapomeňte si tento věnec vzít s sebou jako dokonalou dekoraci.

Věnec s ořechy, autor: gitiVěnec s ořechy, autor: giti

Čistě a jednoduše

V jednoduchosti je krása a své o tom ví i tento věnec z jehličnanu, který je velmi decentně a skromně doplněn o jednoduché bílé aplikace a bílé svíce. Pokud si nepotrpíte na zbytečně mnoho barev , třpytek a nejrůznějších Vánočních motivů, tato volba je trefou do černého.V jednoduchosti je krása, autor: vytvarnetechnikyV jednoduchosti je krása, autor: vytvarnetechniky

Článek 5 tipů na adventní věnec byl publikován 17. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...