Nevšední stolní lampy pro školáky

Tagy:  lampičky, stolní lampičky, lampičky pro děti, děti, ratolesti, nábytek, doplňky, byt, dům

Sponzorované odkazy:

Nevšední stolní lampy pro školáky

Děti školou povinné by ve svém dětském pokoji měly mít pořádný a prostorný psací stůl, který pojme nespočet učení, dnes již potřebný počítač a v neposlední řadě lampičku, na kterou při zařizování bytu nebo domu, rodiče velmi často zapomínají. Nesprávně světlo však ovlivňuje žákovu mysl, soustředěnost a tím i celkový výkon. Aby si vaše dítko nepřipadalo jako malý školáček, pořiďte mu stylovou stojací lampu, kterou jen tak jeho spolužáci mít nebudou!

Při výběru myslete kromě estetiky také na funkčnost, která by v tomto případě určitě neměla pokulhávat. Tato stylová stolní lampička od italského výrobce Kundalini je jasným důkazem, že lze celkem snadno zkombinovat moderní design a účelnost. Lampa vypadá skvěle, hodí se jak pro děvče, tak pro chlapce a navíc vytváří přiměřené množství světla, které nikterak nepřekáží.

Stylová lampička s dírami, autor: topofmindStylová lampička s dírami, autor: topofmind

Většina z vás si ještě z dob dětství pamatuje klasické lampičky na žárovku, které se často přepalovaly či dokonce ničily nábytek. tyto produkty jsou dnes již minulostí a vy se můžete spolehnout na produkty, které nepotřebují ani žárovku, ani zástrčku a tudíž jsou pro děti naprosto bezpečné. A jako bonus? Vypadají fantasticky a každou ratolest nadchnou.

Stylové lampy od Kundalini, autor: topofmindStylové lampy od Kundalini, autor: topofmind

V jednoduchosti je krása a své o tom ví další výrobek ze zimní kolekce lamp Kundalini. Pokud chcete svému dítěti pořídit čistě funkční doplněk, který nebude nijak odvádět jeho pozornost, tato lampa je ideální variantou a navíc ji pořídíte hned v několika atraktivních odstínech od fialové až po jednoduchou bílou, která se hodí i do obývacího pokoje.

V jednoduchosti je krása, autor: topofmindV jednoduchosti je krása, autor: topofmind

Děti obvykle praktické dárky nesnášejí příliš dobře, neboť by pod stromečkem nebo k narozeninám uvítaly vždy nějakou hračku nebo novou video hru. Co tedy dělat, pokud ratolest nutně potřebuje novou školní pomůcku v podobě stolní lampičky? Pořiďte mu například tento futuristický model, který se rázem stane ústředním prvkem místnosti a jejím nejoblíbenějším kouskem.

Futuristický model potěší, autor: topofmindFuturistický model potěší, autor: topofmind

Pakliže nevíte, jak své dceři udělat radost, jednoznačně sáhněte po unikátním doplňku v podobě stolní lampičky, která je skvělým dárkem, který se v pokoji nikdy neztratí a navíc díky výrazné barvě bude zářit.

Lampa v zářivé barvě, autor: topofmindLampa v zářivé barvě, autor: topofmind

Článek Nevšední stolní lampy pro školáky byl publikován 28. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...