B&T design pro luxusní bydlení

Tagy:  nábytek, b&t design, produkty, výrobky, trendy, interiér, byt, dům

Sponzorované odkazy:

B&T design pro luxusní bydlení

Kdo z nás by netoužil po luxusním bydlení, které je nadčasové a stylové za každých okolností. V dnešní době lze bydlet velmi hezky a za příjemné peníze, neboť existují obchodní domy s levným nábytkem. Když se ale podíváte do většiny českých domácností, obvykle uvidíte totožné montované skříně, policové regály, stejné sklenice a obdobné koberce. Ikea zkrátka letí a i když nabízí nespočet přijatelných variant, o originálním bydlení nemůže být řeč. Pakliže se chcete vymanit te stereotypu a mít byt, který vám bude každý závidět, vsaďte na B&T design, který je odborníkem na slovo vzatým.

Značka není ve světě nijak zvlášť proslavená, to ale neznamená, že by nebyla kvalitní či dokonce neměla vysokou poptávku. B&T design se pyšní prvotřídními kousky, jež jsou vyrobeny s velmi kvalitních materiálů, které vydrží detítky let a pořád budou vypadat jako nové.

Sedací souprava je vždy ústředním prvek každého domu či bytu a proto by měla být exkluzivní a jedinečná. Zapomeňte na neforemné rozkládací gauče a raději zainvestujte do neokoukaného modelu. Nebojte se ani výrazných barev a kombinaci s kovem, který je neuvěřitelně trendy a navíc praktický.

Originalita nade vše, autor: topofmindOriginalita nade vše, autor: topofmind

Pakliže nebydlíte v malé garsonce a můžete si dovolit trochu zaplnit prázdný prostor, nezapomeňte se poohlédnout po doplňku sedačky, čili po křesílkách. Ta vypadají skvěle v jednoduchém šedém provedení spolu d dřevem a nebo v masivnější verzi s polštáři, která je neuvěřitelně komfortní. Jakmile okusíte pohodlnost výrobků B&T Design, už nebudete chtít jiné posezení.

Nezapomeňte na křesla, autor: topofmindNezapomeňte na křesla, autor: topofmind

Produkty této značky se vyznačují moderním designem dle posledních trendů, které si libují v oblých liniích a v naprosté jednoduchosti. Žádné zbytečné záhyby, ozdoby a nic neříkající reliéfy. Výhodou těchto křesel je, kromě dokonalého vzhledu, také jejich pohodlnost, proto se nemusíte bát, že by zde převládala krása nad účelností.

Jednoduchost vede, autor: topofmindJednoduchost vede, autor: topofmind

Bez čeho se v bytě rozhodně neobejdete, jsou drobné odkládací plochy. Ať už hovoříme o konferenčním stolku, nočním stolku či obdobné formě využitelné v jakékoliv místnosti, tyto univerzální stolečky ve všech možných odstínech si zamilujete.

Praktické stolečky užijete, autor: topofmindPraktické stolečky užijete, autor: topofmind

Článek B&T design pro luxusní bydlení byl publikován 19. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...