Umělý ratanový nábytek - pro vaši zahradu to nejlepší!

Tagy:  ratanový nábytek, umělý ratan, zahradní nábytek, zahrada, interiér, sedací soupravy, jídelní sety

Umělý ratanový nábytek - pro vaši zahradu to nejlepší!

I když se blíží zima a nějaké to posezení s přáteli na zahradě a grilování, v nejbližší době nepřichází v úvahu, na zvelebení okolí vašeho domu není nikdy nevhodná doba a vzhledem k brzkým Vánocům je ideální čas, pořídit si nový, kvalitní, zahradní nábytek, který dodá pozemku luxus a překrásný design za skvělé ceny. Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy a jednou pro vždy se zbavte plastových židlí a nestabilního stolu!

Proč právě umělý ratan?

Možná ve vás slovo umělý evokuje cosi obyčejného, laciného či dokonce nekvalitního. Pravdou je, že umělé dřevo nikdy nenahradí do klasické masivní, ovšem u ratanu je tomu přesně naopak. Zatímco ratanový nábytek snadno podléhá zkáze, umělý ratan je od toho přírodního vzhledově k nerozeznání, pořídíte jej za podstatně nižší ceny a co je nejdůležitější, vydrží veškeré vlivy a rozmary počasí, které jsou obzvláště na naše území opravdu nevyzpytatelné. Déšť, krupobití, vlhkost ani sucho nejsou pro umělý ratanový nábytek žádnou překážkou. Pokud tedy stále tápete, o co si napsat Ježíškovi, zde máte ideální typ na dárek!

Zahradní nábytek v luxusním provedení, autor: teak-shopZahradní nábytek v luxusním provedení, autor: teak-shop

Stylové sedací soupravy

Většinu teras nebo prostornějších balkonů zdobí dřevěné stoličky, houpačky a nebo poměrně nepohodlné lavice, které sice pěkně vypadají, ale o komfortním posezení nemůže být řeč. Není nad to si odpočinout a užít veškerý relax v prostorném gauči, proč si tedy tento luxus nedopřát i na zahradě na čerstvém vzduchu? Sedací soupravy z umělého ratanu vás na první pohled zaujmou svým exkluzivním vzhledem, který zahradě dodá punc přepychu. Vyrobeny jsou z nerezové konstrukce, která skvěle vypadá, je odolná vůči korozi a hlavně nábytku dodá potřebnou stabilitu a pevnost. Přivítejte své hosty na zahradní party stylově a staňte se hostitelem roku!

Nábytek nejen na zahradu

Pokud vás nábytek z umělého ratanu takzvaně dostal a rádi byste jej přivítali i ve svém interiéru, vsaďte na exkluzivní jídelní sety, které jsou neuvěřitelně pohodlné a každý interiér oživí svou nadčasovostí. Je libo klasické židle s polstrováním, kovový stůl a nebo příjemná křesílka? Volba je čistě na vás.

Umělý ratan i do interiéru, autor: teak-shopUmělý ratan i do interiéru, autor: teak-shop

Článek Umělý ratanový nábytek - pro vaši zahradu to nejlepší! byl publikován 3. prosince 2013 v 16.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...