Stylové koupelny pro rok 2013

Tagy:  koupelny 2013, vana, nábytek, stojan, police, umyvadlo, skříňky

Sponzorované odkazy:

Stylové koupelny pro rok 2013

Koupelna je nedílnou součástí každé domácnosti a měla by vždy splňovat jistá kritéria. Kromě faktu, že vlastní vanu, sprchový kout či v ideálním případě obojí, na své majitele musí působit příjemným dojmem, který přímo vybízí k relaxaci a harmonickému odpočinku. Pokud se ve vaší koupelně necítíte příliš dobře, je na čase se nechat inspirovat novými trendy a začít s rekonstrukcí…

Vana jako ústřední prvek

Většina českých koupelen je tvořena jaksi přes ,,kopírák" a ač se liší barvou, vybavením doplňků i stylem podlahy, vana je vždy pevně ukotvena u stěny. Pokud ale bydlíte ve větším domě a nejste nijak limitováni prostorem, nebojte se pořídit si moderní vanu oblejšího tvaru, která se rázem stane ústředním prvkem místnosti.

Vana v prostoru je IN, autor: topofmindVana v prostoru je IN, autor: topofmind

Umyvadlo trochu jinak

Klasická umyvadla, jak je známe, jsou hranatá, umístěna na stěně pod zrcadlem a nebo zabudovaná v praktické skříňce. Trendy se ale rapidně mění a dnes již nic není překážkou. Co říkáte na volně stojící umyvadlo kulatého tvaru?

Kulaté umyvadlo pro ty náročnější, autor: topofmindKulaté umyvadlo pro ty náročnější, autor: topofmind

Minimalistický nábytek

Pleteným ratanovým policím, zdobeným kličkám a matnému sklu již dávno odzvonilo a dnes je v kurzu minimalistický nábytek, který se řídí heslem ,,méně, je někdy více". Takto jednoduše řešené police jsou praktické, můžete v nich uskladnit jak ručníky, tak doplňky a především jsou ideální na údržbu.

Minimalistický nábytek nejen v koupelně, autor: topofmindMinimalistický nábytek nejen v koupelně, autor: topofmind

Jednoduché doplňky

Výběr doplňků do koupelny je složitější, než by se na první pohled mohlo zdát. Vzhledem k faktu, že se v této místnosti drží vlhkost, měli byste se vyvarovat látkám, těžkým tkaninám a papíru. Na co naopak bez problému vsaďte je kov nebo dřevo. Pořiďte si například tento zajímavý model, který nemusíte nikterak udržovat a přesto bude stále vypadat skvěle.

Jednoduchý doplněk,autor: topofmindJednoduchý doplněk,autor: topofmind

Praktický stojan

Málo kdo při zařizování koupelny myslí na odkládací plochy či stojany. Pak se ale snadno vyskytnete v situaci, kdy si chcete odložit pracně vyžehlené šaty a zjistíte, že nemáte ,,kam s nimi". Pro tyto a další případy si proto určitě pořiďte jednoduchý, praktický stojan na prádlo, jež se opravdu dobré, mít stále při ruce.

Praktický stojan pomůže, autor: topofmindPraktický stojan pomůže, autor: topofmind

Článek Stylové koupelny pro rok 2013 byl publikován 20. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...