Interiér v barvě zlata

Tagy:  barvy, zlatá, odstíny, design, nábytek, ložnice, postel, vybavení, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Interiér v barvě zlata

Zlatá je barvou, která budí mnoho otázek a spousta lidí je vůči ni spíše skeptických. Zlaté šperky vypadají skvěle, doplňky stejně tak, zlaté oblečení obléknout ti odvážnější a co se interiéru týče, pravděpodobně patříte k těm, kteří si právě tento kontroverzní odstín u sebe doma nedovedou představit. Zlatá je ale barvou přírodní a koneckonců také podzimní a pokud se použije s mírou, vypadá v každém pokoji naprosto famózně. Nechte se trochu inspirovat a přestaňte se konečně obávat změn, které designu vašeho bytu či domu jedině prospějí.

Stylová ložnice

Ložnice je místem odpočinku, kde potřebujete načerpat nové síly a vyspat se opravdu dorůžova. Přemýšleli jste ale někdy nad tím, jak veliký vliv má prostředí, ve kterém se ukládáte ke spánku, na vaše bytí? Pokud je vaše ložnice ve křiklavých odstínech, není se čemu divit, že jste neustále podrážděni. Pořiďte si proto nábytek, doplňky i ložní prádlo v přírodních odstínech, které působí na lidskou psychiku opravdu blahodárně. Trefou do černého je hřejivá kombinace hnědé, béžové a zlaté.

Vsaďte na hřejivé odstíny, autor: bydleniczVsaďte na hřejivé odstíny, autor: bydlenicz

Jedinečné doplňky

Postel je spíše obyčejnější, obraz se vám již dávno okoukal a vy máte po několika letech pocit, že vašemu interiéru něco chybí? Pak vsaďte na jednoduchý, ale velmi originální doplněk, který místnosti ihned dodá nádech novoty. Pořiďte si například praktické lampičky v zářivém zlatém provedení, které doslova prosvítí každý váš okamžik.

Originální zlaté doplňky, autor: extremnibydleniOriginální zlaté doplňky, autor: extremnibydleni

Originální detaily

Byt není jen o vymazlené kuchyňské lince se spoustou luxusních spotřebičů, o prostorné sedací soupravě s plazmovou televizí a ani o honosné posteli. Co dělá byt charakteristickým a odlišným od všech ostatních, jsou především nápadité doplňky a takové dekorace, které jen tak někde neuvidíte. Pořídili jste si malbu na přání, na míru řezané police či designový výstřelek v podobě sošky do předsíně? Pak nezapomeňte také na koupelnu, která se může lišit například kohoutky a baterií. Téměř všechny domácnosti vlastní klasické stříbrné provedení, vy ale vybočte z řady a vsaďte na zlato.

Pořiďte si zlaté kohoutky, autor: recenzetopPořiďte si zlaté kohoutky, autor: recenzetop

Článek Interiér v barvě zlata byl publikován 25. října 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...