3 tipy na skvělé rychlovarné konve

Tagy:  rychlovarné konvice, tip, kuchyně, doplňky, spotřebiče, nádobí

Sponzorované odkazy:

3 tipy na skvělé rychlovarné konve

Domácí spotřebiče jsou nedílnou součástí každé kuchyně a bez většiny z nich si život již nedovedeme představit. Některé, jako například kávovar, toastovač, vaflovač, přenosný gril či třeba odšťavovač jsou příjemnou vymožeností moderní doby, avšak bez rychlovarné konvice nebo mikrovlnné trouby už snad ani nelze existovat. Nechte se inspirovat těmi nejvypracovanějšími konvicemi na našem trhu a pořiďte si takovou, která jednak rychle uvaří vodu na čaj nebo kávu a zároveň skvěle vypadá.

Catler KE8010

Rychlovarná konvice Catler KE8010 vás v první řadě zaujme svým příjemným designem, který je celý v nerezu a s nastavitelnou deskou jako bonus. Ta vám ušetří spoustu práce a navíc díky ní připravíte jakýkoliv čaj jako opravdoví odborníci, neboť si snadno nastavíte teplotu, na kterou se má voda ohřát. Po převaření tekutiny konvice prakticky ,,pípne", čímž dá najevo, že svou práci prozatím skončila. Další ohromnou výhodou je také možnost udržování teploty, která uchová vodu uvnitř konvice delší dobu horkou. Cena konvice se pohybuje okolo 2800 korun, což je sice vyšší částka, ale v tomto případě se opravdu vyplatí.

Rychlovarná konvice s nastavitelnou deskou, autor:heurekaskRychlovarná konvice s nastavitelnou deskou, autor:heurekask

Electrolux EEWA 3130

Podstatně lacinější variantou, konkrétně za cenu 650 korun, je rychlovarná konvice Electrolux EEWA 3130 v elegantním plastovo nerezovém provedení. Potěší vás určitě svou lehkostí, díky níž je snadno manipulovatelná a ovladatelná. Konvice vlastní klasickou odměrku a objem 1,5 litru. Co vás ale možná nepotěší je fakt, že vodu vaří až 4 minuty, což je poměrně dlouhá doba.

ETA 1597 Elle

A jakousi zlatou střední cestou je model ETA 1597 Elle za 1800 korun v krásném a nadčasovém nerezovém provedení. Konvice je v jednoduchém hladkém designu, proto se hodí prakticky do každé kuchyně. Její objem je 1 litr a nastavení varu vodu lze na 70, 80, 90 a klasických 100 stupňů. Konvice se pyšní poměrně nízkou spotřebou, ale stejně tak, jako varianta od Elektroluxu vaří až 4 minuty.

Elegantní varianta od Ety, autor: korunkaElegantní varianta od Ety, autor: korunka

Článek 3 tipy na skvělé rychlovarné konve byl publikován 22. října 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...